To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

M - Wto 30 Kwi, 2013

Bardzo Ci się pali ze sprzedażą? :)
PiTT - Wto 30 Kwi, 2013

no to zależy co masz na myśli ;)
M - Wto 30 Kwi, 2013

Pod koniec maja zanabyłbym :)
PiTT - Wto 30 Kwi, 2013

M napisał/a:

inaczej, jeśli byłbyś na serio zainteresowany to go bierzesz i wpłacasz mi kasę jak masz

ps. zwrotów nie przyjmuję ;D

M - Wto 30 Kwi, 2013

PiTT napisał/a:
M napisał/a:

inaczej, jeśli byłbyś na serio zainteresowany to go bierzesz i wpłacasz mi kasę jak masz

ps. zwrotów nie przyjmuję ;D

Spoko, bardziej mi chodzi o zaufanego sprzedawcę, a akurat teraz nie mam takiej kaski.

PiTT - Wto 30 Kwi, 2013

telefon jest w 100% pewny, kupowałem nowy w sklepie
normalna europejska dystrybucja a nie jakieś niewiadomego pochodzenia z USA z przejsciówkami i czasami też po "odświeżeniu"
mam do niego też jakąś silikonową nakładkę na rogi... zresztą tel. używała Ewa, słuchawki chyba nigdy nie używane, cały komplet
nie wystawiałem jeszcze na allegro, ale tak jak pisałem, jeśli chcesz to bierz, mi odpadnie odpisywanie na dziwne propozycje zamiany :)

M - Wto 30 Kwi, 2013

AAA doczytałem. Chyba już robiliśmy taką akcję :rotfl:
PW

PiTT - Wto 30 Kwi, 2013

wiesz, jak wystawie na allegro to nie ma szansy że się nie sprzeda :)
ale spoko, jak nie masz ciśnienia to pewnie w podobnej cenie da się kupić na allegro
zrobiłem szybki risercz i niektórzy mają kup teraz ok 1.7 - 1.8, ale myślę że realnie i uczciwie to 1.5 do oddania ;)

M - Wto 30 Kwi, 2013

Pw poszło
GeKo - Nie 05 Maj, 2013

M, A miało być 1500zł :D Nieźle ktoś przycina
http://allegro.pl/telefon...3202126427.html

Bart - Nie 05 Maj, 2013

Cytat:
cena dotyczny 2 telefonów

Michał - Wto 21 Maj, 2013

Cytat:
Nie, za długie

no wlasnie , tam są dziwne rzeczy pisane :D jako typowy polaczek jestem podejrzliwy zeby nikt mi digi-donga w kakao nie wsadził wiec się pytam czy nie jest to zbyt "dobra" oferta.

M - Czw 23 Maj, 2013

Dobra strona w temacie :)
http://versusio.com/pl/sa...b-vs-lg-nexus-4

lukp - Czw 23 Maj, 2013

Mam Iphona5 16gb t-mobile, nowy, może ktoś poszukuje
GeKo - Nie 26 Maj, 2013

CHRZANEK napisał/a:
Bawiłem sie LG NEXUSEM. Niestety jestem zawiedziony.
Niby dobry, niby szybki, niby czysty android 4.2, ale niestety guziki na dole są odwrotnie niż w samsungu :(

Ale tak serio - każdy ocenia swoją miarą i ja zwracam uwagę na 3 rzeczy:

1) Wykonanie i design - Bardzo ładny i solidnie zrobiony telefon
2) Muzyczność - działa tak samo jak większość telefonów, można (a nawet trzeba) pobrać winampa, choć brak jakichkolwiek fabrycznych słuchawek za 5$ nieco zawstydza - ale i tak jest OK. Jakość dzwięku (na słuchawkach od mojego samsunga) OK.
3) Aparat foto (do szybkich fotek na fejsbunia) - I to niestety jest dramat. 8Megapiksli, dioda led, dużo bajerów itp, ale zdjęcia wychodza do kitu. Stary SGS2 robi zdjęcia pod każdym względem lepsze, nie wspominając juz o Soniakach.

No niestety jedna rzecz, ale dla mnie dyskwalfikacja :(
Albo ujme to inaczej: Nie do przyjęcia za taki prajs.

hmmm...
A ja trochę w drugą stronę.
Design tego telefonu niespecjalnie mi leży. Niby gorilla glass, ale dla mnie wygląda mega plastikowo, polubiłem jakość HTC wyższych modeli
Foty hmmm wyglądały OK, kolory może lekko przyblade.
Natomiast czysty android dla mnie bajka. Odnalazłem się w tym telefonie w 2min. Gdzie mój kontakt z androidem ograniczał się do starego Desire HTC, od czasu do czasu.
W nowym Galaxy mini po kwadransie błądziłem po omacku. Podobnie się czuje w Sony.
Jeśli S4 jest tak samo skopany interfejsowo, to czekam na S4 z czystym androidem ( o ile się pojawi w PL na razie tylko stany)
Ciekaw jestem też HTC One, bo wizualnie bardzo OK jak dla mnie.