anjas - Czw 17 Paź, 2013 Tymochowicz pojechał po bandzie na fejsie... Hmmm, chyba nie chce doradzać Kaczyńskiemu:
Piotr Tymochowicz
Oferta dla Zespołu Macierewicza
Od Multispecjalisty Tymochowicza :
Jako doradca, PR-owiec, konsultant, fizyk, matematyk, chemik, konstruktor, kreator, etyk (tu k... przesadziłem)
ośmielam się zaproponować pilne szkolenie w następujących tematach:
1. Sposoby korzystania z narzędzi telekonferencyjnych - specjalnie dla Geriatrii Profesorskiej.
- Czy należy ujawniać swój Nick na Skype (przed kamerami) - by potem się dziwić dlaczego ludzie dzwonią ?
- Jak włączyć blokadę na Skypie - chroniąc się przed połączeniem z osobami nieznajomymi ?
- Jak odróżnić zmasowany atak służb polsko- rosyjskich od pani Wandzi z warzywniaka, która dzwoniła na Skypie ?
- Czy Żydzi, Masoni oraz Mossad korzystają ze Skype'a ?
- Jak udostępnić swój obraz, innym rozmówcom ?
- Do czego służy mikrofon i jak nim zarządzać ...
- Jak z Prezesa zrobić przystojną kobietę o słusznym wzroście przy użyciu Photoshopa.
- Jak zmienić mimikę twarzy Prezesa z miny srającego kota na pustyni na minę kapucynki w stand up comedy (byłaby bardziej adekwatna na konferencję smoleńską).
2. Elementy Kurtuazji Prezentacyjnej
- Jak skutecznie w co drugim zdaniu podlizać się Prezesowi
- Jak nauczyć profesora Biniendę, że jak jest na wizji,na Skype to nie powinien odbierać ani tym bardziej kontynuować rozmowy prywatnej z jakimś Kazikiem ...
- (dla Prezesa) jak odróżnić perły od wieprzy, chłopa od zegarka oraz nekrofila od hieny politycznej ....
3. Podstawy Fizyki Elementarnej
- Jak odróżnić Macha od Bacha
- Czy brzoza była nad samolotem czy samolot pod brzozą
- Czy brzoza była w rzeczywistości brzozą i jak szybko przemieszcza się względem mgły porannej ?
- Jak wylądować na drzwiach od stodoły ... w rozpylonym helu
- Jak wykorzystać elastyczne i nie-uszkadzalne skrzydło samolotu do masowego wyrębu drzew - zamiast pił spalinowych
- jak skonstruować niewidzialną bombę, która wybuchnie i nie pozostawi żadnych śladów, albo nie - wybuchnie i liczne ślady po wybuchu pozostawi.
4. Porady Indywidualne
- Jak odróżnić zaawansowaną chorobę psychiczną od ciężkiego zaburzenia psychicznego.
- Jak dobrać psychiatrę do danej obsesji, paranoi i natręctwa ?
Koszt :
1. Przez 10 lat wakacje w Egipcie dla całej rodziny tymochowicza
2. Wizytacja w Domu Starców zasłużonych profesorów w USA, zamiast w Disneylandzie, lub ZOO.
3. Pół kamienicy przy Nowogrodzkiej 84/86 - należącej do Prezesa
4. Obraz olejny Hofmana, przynajmniej cząstki Hofmana - jako prezent dla posła Biedronia.
5. 1 000 000 rubli w gotówce.
"Działanie to nosiło znamiona przygotowanego i profesjonalnego ataku na działalność instytucji sejmu i wskazuje, że istnieje możliwość sparaliżowania prac sejmu" - napisał Macierewicz.
profesionalisci ze srednia wieku 12-15 lat
ktoś powinien powiedziec basta i przestac emitowac wypowiedzi chorych psychcznie ludzi... ja wiem że to tania sensacja, ale niezdrowo i nieelegancko jest robić sobie żarty z chorych osóbKenet - Czw 17 Paź, 2013 Musi brnąć w to szaleństwo bo za daleko już zaszło. Ciekawe jestem, które (czy nasze czy rosyjskie) "tajne służby" wpłynęły na tego profesora co to się przyznał do blefu anjas - Czw 17 Paź, 2013 Czekam kiedy niezalezna napisze o blefie, ale jakoś nie mogę sie doczekać...pum - Czw 17 Paź, 2013 http://niezalezna.pl/4726...-do-prokuratury
wprawdzie nie o blefie ale wydźwięk jak zawsze "niezależny" MoRToN - Czw 17 Paź, 2013
Michał napisał/a:
Cytat:
Ta ekspresówka jest genialnie oznaczona, wg znaków można nią jeżdzić 50km/h wjeżdzając od puławskiej. Żaden znak nie znosi zabudowanego i nie ma znaku drogi ekspresowej.
Ponieważ została oddana mimo nie skończonych prac - tak jak połączenie włoch i ursusa ( factory)
Dla mnie to bzdura, ale takie info mam od Bożenki.
ale to źle, że to otworzyli możliwie najwcześniej ? W pupie mam czy to pod wybory czy nie fakt jest tak, że korki zmniejszyły się o połowę od chwili oddania tych dwóch odcinków. 1000000x bardziej wole jechać obwodnica nawet 50 niż gnić na światłych co 300 metrów....kosmita - Czw 17 Paź, 2013
MoRToN napisał/a:
wole jechać obwodnica nawet 50 niż gnić na światłych co 300 metrów....
+ miljon
pracuję przy budowie POW i już rok temu było wiadomo, że wcześniej niż lipiec/sierpień nie zostanie oddana, o referendum chyba jeszcze nikt wtedy nie słyszał ? To tak a propos szybszego oddania przed referendumPiTT - Czw 17 Paź, 2013
Tacy ludzie za głupotę powinni być odsuwani od funkcji publicznych raz na zawsze.arssss - Śro 23 Paź, 2013 jeszcze to przejdzie i będzie dopiero śmiesznie M - Czw 24 Paź, 2013 Bezwarunkowy odchód.