To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Wto 10 Kwi, 2012

mi napisał/a:
se będzie można ignorować komfortowo...

+1

M - Wto 10 Kwi, 2012

Lepiej wyobrazić sobie że taki temat istnieje i że jest ignorowany :)
Maciusiowy - Wto 10 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
Ale p,ie,rdolisz Maciusiowy. A jak zajarany swoją nowoczesnościa turlasz się autem i słuchasz radia, gdzie jakiś z dupy psycholog mówi jak spędzać święta,itd. to przełączasz stację i protestujesz?

takie audycje to chyba w jakimś lokalnym radio? - a co do jarania się sobą, to chyba oficjalnie można nadać Ci tytuł eksperta w tej dziedzinie :lol2:

GeKo - Wto 10 Kwi, 2012

jeżdzenie po gaciach :rotfl:

Mucha - Wto 10 Kwi, 2012

:rotfl: :rotfl:
M - Wto 10 Kwi, 2012

Ja miałem dzisiaj słabą akcję. Włączam się do ruchu z uliczki osiedlowej na podporządkowaną, patrze jak zawsze w obie strony, są samochody ale daleko, zdążę na luzie, wjeżdzam i ostatniej chwili hamulec w podłogę, zostałem w połowie pasa. Oczywiście pojawił się z nikąd pan na motocyklu i wcale nie jechał wolno. Już wiem skąd biorą się takie wypadki i wcale mi nie szkoda ludzi na motorach - zapyerdalasz sam sobie jesteś winien. Nie dało się go zaobserwować przy normalnym włączaniu się do ruchu, na 100% wyskoczył zza jednego samochodu i ogień.
Marek23 - Wto 10 Kwi, 2012

Maciusiowy napisał/a:

takie audycje to chyba w jakimś lokalnym radio?

Chyba nie do końca zrozumiałeś... Wszędzie słyszymy jak życ,itd,ale Ciebie to oburza to tylko wtedy gdy "nauki" pochodzą od księdza.
Maciusiowy napisał/a:
a co do jarania się sobą, to chyba oficjalnie można nadać Ci tytuł eksperta w tej dziedzinie :lol2:

Oczywiście. W sumie spotykając w życiu takie osoby jak Ty,trudno się sobą nie jarać. Więc po części tytuł zawdzięczam Tobie :*

Anonymous - Wto 10 Kwi, 2012

Coś dla Rabarbara :rotfl:

Maciusiowy - Wto 10 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
Chyba nie do końca zrozumiałeś... Wszędzie słyszymy jak życ,itd,ale Ciebie to oburza to tylko wtedy gdy "nauki" pochodzą od księdza.

a Ty widzę nadal nie widzisz różnicy między psychologiem, mającym zapewne normalną rodzinę, wypłacinę itede - rozumiejącym jakie problemy może mieć normalny człowiek, a oderwanym od rzeczywistości księdzem - cóż...prościej Ci tego nie
wytłumaczę

Marek23 napisał/a:
Oczywiście. W sumie spotykając w życiu takie osoby jak Ty,trudno się sobą nie jarać.

rozumiem, że takie zdanie masz o 99% społeczeństwa :]

z resztą olewam

Jakarti - Wto 10 Kwi, 2012

Wiosna...
Milosc kwitnie :)

Marek23 - Wto 10 Kwi, 2012

Maciusiowy napisał/a:

a Ty widzę nadal nie widzisz różnicy między psychologiem, mającym zapewne normalną rodzinę, wypłacinę itede - rozumiejącym jakie problemy może mieć normalny człowiek, a oderwanym od rzeczywistości księdzem - cóż...prościej Ci tego nie
wytłumaczę

"Zapewne mającym rodzinę,itd" z Twojej strony jest tak samo subiektywne jak "oderwanym od rzeczywistości".
Maciusiowy napisał/a:
rozumiem, że takie zdanie masz o 99% społeczeństwa :]

z resztą olewam

O takich bezmóżgowcach mam dokładnie takie zdanie. Co chwilę sam od siebie zaczynasz płaczliwą krucjatę przeciwko kościołowi,Jarkowi i c,h,uj wie co jeszcze. Jak jesteś takim kozakiem, to zrób coś, założ partię,wstąp do jakiejś, wyjdź z transparentem na ulicę, naklej sobie naklejkę na mini. Nie wiem, wymysl coś...

Michał - Wto 10 Kwi, 2012

skuter umyłem !!
Mucha - Wto 10 Kwi, 2012

Michał to taki sam sukces jak to że ja dziś umyłem nogi... ssij.
Michał - Wto 10 Kwi, 2012

ssij bona frajerze biedaku ! :]
M - Śro 11 Kwi, 2012

:lol2:
Terrrific Russians, terrific!
http://fakty.interia.pl/r...dumieni,1782955
Umyli dowód w sprawie, cóż za piękny gest.