Marek23 - Śro 11 Kwi, 2012 Kurde, super autem się teraz bujam. Bart by sie zakochał. Golf IV tdi 110 kombi z lekko padniętą turbiną i pordzewiałą maską... Trochę mi flow spadł na mieście Mick - Śro 11 Kwi, 2012 to ten sam golf któremu miskę zgubiłeś na opisie?Mucha - Śro 11 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
ssij bona frajerze biedaku !
a kto nie przyjechał do Lodzi?Michał - Śro 11 Kwi, 2012
Kij z tym, w niedzielę znowu w nim zgubiłem miskę Na szczęście na śląsku taki samochód naprawia każdy górnik.Mucha - Śro 11 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
Mucha napisał/a:
Michał napisał/a:
ssij bona frajerze biedaku !
a kto nie przyjechał do Lodzi?
jacek czajka i ryba
I pi.cka Michaił Mucha - Śro 11 Kwi, 2012 śnurek i kombinerki i jazda... Kenet - Śro 11 Kwi, 2012 Czy gdzieś w Warszawie ustawię geometrię w sobotę po południu? Chciałem wcześniej auto przygotować na Lap Race'a, a sytuacja się skomplikowała i wszystko będzie na ostatnią chwilę no name - Śro 11 Kwi, 2012 Nie pamiętam dokładnie ale chyba Biernacki dłużej pracuje.
W sobotę od 8 do 15 , nie wiem czy Ci starczyAnonymous - Śro 11 Kwi, 2012 przedzwoń do Renowacjafelg.pl (22 843 50 71) na instalatorów. Ostatnio też jakoś w sobotę chyba ustawiałem.Anonymous - Śro 11 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Coś dla Rabarbara
taki sam był,zapyerdala to okrutnie,dzwięk też powalamartin.h - Śro 11 Kwi, 2012 Fajna reklama
szymlorek - Śro 11 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Kurde, super autem się teraz bujam. Bart by sie zakochał. Golf IV tdi 110 kombi z lekko padniętą turbiną i pordzewiałą maską... Trochę mi flow spadł na mieście
-Lekko padnięta turbina ( u mnie w najniższym miejscu układu przy wejściu do IC chlapał olejem) a ja głupi początkowo myślałem że ta czarna tłusta felga to od gum na przegubach
-Pordzewiała maska (odpada Ci bezbarwny na myjce ciśnieniowej? Jak nie to alles klar )