PiTT - Śro 11 Kwi, 2012 http://www.tvn24.pl/12690...,wiadomosc.html
rubo!
można to tak na lajcie zarzucać komuś przestępstwo?
pytam całkiem poważnie, czy politycy nie powinni trzymać nieco "szczelniej" mordy?
zachowanie rodem z dziecięcej piaskownicy, chyba niektórzy nie dorośli żeby zajmować się polityką... Mucha - Śro 11 Kwi, 2012 ooo shit... bedzie afera,,,Anonymous - Śro 11 Kwi, 2012 Sory ale jesteśy głupimy krajem i głupim narodem , zastanawiam się , kiedy Polska zjednoczy się ku wyższym celom !Bart - Śro 11 Kwi, 2012
Czesio napisał/a:
kiedy Polska zjednoczy się ku wyższym celom !
o jakich celach mowa?rasta - Śro 11 Kwi, 2012 wyższych PiTT - Śro 11 Kwi, 2012
Mucha napisał/a:
ooo shit... bedzie afera,,,
nie będzie bo zaraz to ładnie zmodyfikują... przecież TVN kłamie
na serio nieźle... gość podczas wypowiedzi ma wyraz twarzy klasycznego "szaleńca"
chyba powinni wprowadzić obowiązkowe badania psychiatryczne dla polityków... i to całkiem poważnie piszęAnonymous - Śro 11 Kwi, 2012 Bartoszu o celach gospodarczych , by Polacy nie walczyli między sobą , tylko wspólnie dążyli do wzrostu PKB i innych gówien , by w Tym kraju żyło się lepiej. To uważam za"wyższy cel"Bart - Śro 11 Kwi, 2012
powinni wprowadzić obowiązkowe badania psychiatryczne dla polityków... i to całkiem poważnie piszę
Dokładnie... Problem jest tylko taki że TYLKO nienormalni lub debile garną się do rządzenia. Jak nienormalnych sie odsieje to zostana juz tylko debile
Ja bym jeszcze im dołożył testy z angielskiego - w koncu polityk reprezentuje interesy kraju w swiecie...M - Czw 12 Kwi, 2012 Ja bym dał wszystkim po milion złotych.Anonymous - Czw 12 Kwi, 2012
M napisał/a:
Ja bym dał wszystkim po milion złotych.
Kiedy mogę się spodziewać przelewu? PW!M - Czw 12 Kwi, 2012