gregwoj - Czw 12 Kwi, 2012 Hehehe - zdarzaja sie uczciwi was79 - Czw 12 Kwi, 2012 3 x ała
gregwoj - Czw 12 Kwi, 2012 Sorki ze wrzucam to tutaj ale na razie nie mam mozliwosci postowania w "Ogloszeniach".
W przyszlym tygodniu bede najprawdopodobniej jechal do 3-miasta wiec moglbym obejrzec te dwa auta:
Czy ktos moze cos wie na ich temat? Warto sie nimi interesowac?
Grzesiekkamil - Czw 12 Kwi, 2012 jeden to 8v, lepiej szukać 16v. Ten za 6900, nie ma fotek, ale w dobrym stanie 106 czy saxo to koszt ok 10-13 tys. Za 7 k to raczej śmietniki.
Tylko STFowi udało się kupić tanio porządną sztukę Barejka - Czw 12 Kwi, 2012 was79, bolesny sport, ale w miare tani
sa dzwony gregwoj - Czw 12 Kwi, 2012 16V za duzo nie ma (a kolega PiTT sie pospieszyl ze sprzedaza ) ani Saxo ani 106... Pytanie ile trzeba wlozyc zeby z takiego za 7k mialo sie radoche (ogolnie szukam autka tylko i wylacznie do zabawy i nauki)...
8V nie wykluczam - mysle ze na poczatek by mi wystarczyl aczkolwiek pyanie czy 8.5k za takie auto to duzo czy malo....Barejka - Czw 12 Kwi, 2012 gregwoj, 8v szalu nie robi, a w takim smietniku moze byc do roboty sporo rzeczy nazbiera sie napewno
-belka
-zawias przod plus wytyrany magiel
-rozdupcona skrzynia
-popekana buda w bagazniku
wszystko sie da zrobic tylko jaki sens z smietnika robienia cuda lepiej poczekac i trafi sie okaz kamil - Czw 12 Kwi, 2012 jak śmietnik jest prosty to żeby wyjść do przyzwoitego stanu to ok 5k trzeba.
8v odradzam, chyba ze jesteś entuzjastą. Zdecydowanie 16V.PiTT - Czw 12 Kwi, 2012 w momencie jak sprzedawałem saxo miałem 3 albo 4 poważnie zainteresowanych kupców
ale tak jest zawsze
ludzie, kupcie mazdę ode mnie gregwoj - Czw 12 Kwi, 2012 Jak za długo bede czekał to żona sie rozmysli i mi budzet cofnie
O co chodzi z tą popekana buda w srodku? Co do belki to jestem swiadomy ze prawie w kazdym przypadku jest do zrobienia. Skrzynia i maglownica - coz, nowe auto to nie jest; to pewnie wyszloby po przejazdzce probnej.
Czekac na pewno bede, aczkolwiek moze nadrobie pare km zeby go obejrzec...gregwoj - Czw 12 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
8v odradzam, chyba ze jesteś entuzjastą. Zdecydowanie 16V.
Odradzasz ze wzgledu na za malo KM czy jest inny powod?gregwoj - Czw 12 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
ludzie, kupcie mazdę ode mnie
za ciężka PiTT - Czw 12 Kwi, 2012
gregwoj napisał/a:
PiTT napisał/a:
ludzie, kupcie mazdę ode mnie
za ciężka
ale okolice 300 kunia, więc powinna już wciągać saxa kamil - Czw 12 Kwi, 2012 ja szukałem 2 mce. i odradzam pochopne zakupy. Lepiej się wstrzymać niż potem płakać. Nawet jak kupisz zdrową furę za 10-13 k to i tak licz się z tym, że na dzień dobry będziesz coś musiał w niej zrobić.kamil - Czw 12 Kwi, 2012 ale nie wciąga
no dobra....ja ją kupie, żebyś tylko dupy nie truł.