M - Pią 13 Kwi, 2012 Tu miała być treść polityczna ale dla nie psucia atmosfery na forum zdecydowałem się wpisać właśnie to
Bart - Pią 13 Kwi, 2012 ufff, dzięki mi - Pią 13 Kwi, 2012 Jakarti - Pią 13 Kwi, 2012 PieQt - Pią 13 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
PieQt napisał/a:
Sąd Najwyższy odpowiedział rzecznikowi ubezpieczonych
myślę, że w końcu ubezpieczyciele będą zarabiać na inwestycjach, a nie na ruchaniu klientów - a ta uchwała SN to kolejny krok do takiego stanu rzeczy
szkoda tylko, że do tak oczywistych wniosków potrzeba posadzić aż tyle mądrych głów w SN
p.s. mój post nie jest polityczny, ani nie jest zaczynkiem do politycznej dyskusji GeKo - Pią 13 Kwi, 2012 A ja myślę że spowoduje to tylko wzrost składek, aby pokryć zwiększone koszty wypłacanych odszkodowań. Dojdzie do tego że stawki będą tak wysokie że koszt ubezp. rocznego będzie przewyższał wartość samochodu, o ile w w UK przy ich zarobkach nie jest to jakiś problem. U nas trudno powiedzieć jak to się skończy.PieQt - Sob 14 Kwi, 2012 tak, to nie będzie kamil - Sob 14 Kwi, 2012 no i tak mamy na razie jedne z najniższych stawek ubezpieczeniowych w EUjozekrj - Sob 14 Kwi, 2012 Zarobki tez mamy jedne z najniższych w UE kamil - Sob 14 Kwi, 2012 trudno, co zrobić Bonczek - Sob 14 Kwi, 2012 Powoli zmierza to ku normalności Bonczek - Sob 14 Kwi, 2012
GeKo - Sob 14 Kwi, 2012
PieQt napisał/a:
tak, to nie będzie
Możesz rozwinąć
Ja nie mówię że to jest złe, bo nie ma co ukrywać że w przypadku nietypowych, choćby wielu hothatchy ciężko naprawić coś zamiennikami a ich jakość niejednokrotnie pozostawia sporo do życzenia nawet jeśli występują.Mucha - Sob 14 Kwi, 2012 fajny żuk... serio jozekrj - Sob 14 Kwi, 2012 KUŻ V8