Jakarti - Czw 07 Cze, 2007 witam i ja krajana
jak Ci to smiga?? zmieniales cos czy seria?? bardzo sie sypie?? sam mam Fiata, mozesz mi powiedziec
w sumie trzeci bo jeszcze Gotti byl Wlochem przez jakis czas Bart - Czw 07 Cze, 2007 Alfę mam raptem od miesiąca, jeszcze nie zdążyła się posypać Z marką miałem już trochę w życiu do czynienia i spodziewam się nieco większych niż przecietnie kosztów eksploatacji.
Samochód jest póki co seryjny, ma tylko wypruty katalizator i fotele recaro (oferowane jako fabryczna opcja).Anonymous - Czw 07 Cze, 2007
bart napisał/a:
ps. cycków nie pokażę
to chociaz rozpuśc włosy :570: :564:
WITAM Anonymous - Czw 07 Cze, 2007 witam nowych! zapraszamy do udzielania sie a potem marek zaprasza do saunyAnonymous - Sob 09 Cze, 2007 A ja witam ponownie
Mam nadzieje, ze dzieki uprzejmoci pewnych osobek (dziekuje ) jeszcze pare razy pojawie sie na spotach -> wiec. do zobaczenia Anonymous - Sob 09 Cze, 2007 Czesc *Paula* :one: grzech - Sob 09 Cze, 2007 Czesc, ja tez mam alfe i to auto jest milion razy mniej awaryjne niz saxo .... w ciagu 3 pierwszych miechow jak kupile saxo to saxo stalo tyle w warsztacie co alfa przez 4 lata i nie dam sobie wmowic ze tylko dlatego ze saxo bylo mocniej jezdzone. no i alfy sa naprawde ladne .... Nie mam specjalnych problemow z alfa, moj ojciec tez jezdzi alfa i jest zadowolony, wiec wbrew potocznej opini uwazam ze ten samochod wcale nie jest tak awaryjny jak wiekszosc uwaza (a wlasciwie powtarza opinie innych)
witam kolejne Panie na forum.Anonymous - Sob 09 Cze, 2007 Cześć paula, pokaż cycki
poka poka poka
(klimat forum się udziela)
dobra żartuję...już widziałam Anonymous - Nie 10 Cze, 2007 powitać M - Nie 10 Cze, 2007
TMs napisał/a:
powitać
Hej hej
Powiedz cos wiecej o sobie Anonymous - Nie 10 Cze, 2007 a co tu pisać gadalem wczoraj z amatorem, coś tam mowił o hh i trzeba bylo sie zarejestrowac :562:M - Nie 10 Cze, 2007 hehehe AmatoR saxorulez - Nie 10 Cze, 2007 Siema Paula my to się chyba znamy
Witam TMS - rozumiem że Pan bez Hothatcha?Anonymous - Nie 10 Cze, 2007 Yes, sir. Ani hot ani cold M - Nie 10 Cze, 2007
TMs napisał/a:
Yes, sir. Ani hot ani cold
Jak rozumiem jestes juz dobrze ukierunkowany przez mojego ucznia AmatorA