Stacho - Pią 29 Lut, 2008 Moment z zielonym seatem i koncówką filmu poprostu masakra Misiek_lbn - Pią 29 Lut, 2008 coś w tym stylu jest jak ma się za dużo punktów na koncie i chce się zbić kilka oczek, i na taki wykład połączony z projekcją filmu się idzie...mi - Pią 29 Lut, 2008 nie dla mnie ten filmik - masz jedno życie? Ja mam jeszcze 3 i 83% energii KonradMK - Pią 29 Lut, 2008 co prawda w poważaniu zawsze mam wszelakie społeczne inicjatywy niemniej jednak ten komentarz nie jest na miejscu w kontekście tego filmuCHRZANEK - Pią 29 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
Powinni pokazywac takie filmy czasem zamist reklam w TV
Rudy - ja myślę że Ty dostałeś już "taką lekcję" że Ciebie nie trzeba uświadamiać...
Natomiast inni niech oglądają...Rudello - Sob 01 Mar, 2008
KonradMK napisał/a:
co prawda w poważaniu zawsze mam wszelakie społeczne inicjatywy niemniej jednak ten komentarz nie jest na miejscu w kontekście tego filmu
masz cos do mnie??
CHRZANEK napisał/a:
Rudy - ja myślę że Ty dostałeś już "taką lekcję" że Ciebie nie trzeba uświadamiać...
Natomiast inni niech oglądają...
chyba tak, wczesniej zdarzalo mi sie natrafic na takie filmy. Efekt takiego filmu to działanie na wyobraznie w sensie buduje tym ktorzy jej nie maja..PiTT - Sob 01 Mar, 2008 taka sieczka nie działa na mnie jakoś prewencyjnie
natomiast taki filmik daje do myślenia
http://pl.youtube.com/watch?v=foo1MFfjuZk
zamiast wulgarnych slajdów z masakrą lepiej czasami podziałać na wyobraźnie...Stacho - Sob 01 Mar, 2008 Widziałem to już kiedyś, mocna reklamaStacho - Sob 01 Mar, 2008 też mocna reklama o zapinaniu pasów,