alphaOne - Pon 30 Paź, 2017 nie, nie mowie ze nie zasluguje, po prostu jakos gosc nie jest z mojej bajkiroj - Pon 30 Paź, 2017 Słabo dla widowiska z tum tytułem ale trochę sprawiedliwie. Vettel też zdobywał dzięki awariom innych A rok temu Hami stracił tytuł z tego samego powodu.
Powinien być jakiś premium chapionat gdzie np 6 najlepszych jeździ taką samą furą w tym samym czasie
Bardzo jestem ciekaw jak się ma prędkość Vetstapena do Alonso (Hamiego, Vettela i Kubicy:D )bob.dsk - Sob 04 Lis, 2017 Baj Baj Masa anjas - Nie 05 Lis, 2017
bob.dsk napisał/a:
Baj Baj Masa
a co się stało ze świadkiem koronnym? Wydawało mi się, że ma się całkiem nieźle, prowadzi fanpage na facebooku, otworzył firmę cateringową: http://mafiacatering.plroj - Pią 10 Lis, 2017 Panowie, pomocy (nietypowe na tym forum )
Ktoś ogarnia (żeby nie spędzać wieczoru na googlowaniu) jak będąc poza PL obejrzeć weekend F1?
Player (tvn) ma dostęp (chojowy bo choojowy - na 30 dni) tak, że można sobie nie live obejrzeć na spokojnie ale.. działa tylko na terenie Polski (ale kasę zjada najpierw a potem wyrzuca komunikat żebyś spierdalał ).siema - Pią 10 Lis, 2017 Proxyroj - Sob 11 Lis, 2017 Crocsy
Nie grypsuję, nie wiem o co chodziGaydek - Sob 11 Lis, 2017 Ja szedłem do (pierwszego lepszego) baru oczywiście wcześniej robiąc wizję lokalną (czyt. czy mają F1 i czy włączą F1). Zawsze się udawało.roj - Sob 11 Lis, 2017 Pomysł dobry ale właśnie chce obejrzeć wieczorem A nie liveroj - Sob 11 Lis, 2017 kurwa, no i nie widzę nic. Człowiek chce zapłacić, obejrzeć, nie kurwa, możesz sobie zobaczyć minutowe filmy. Na youtube koszą wszystkich co wrzucają a legalnie nie ma gdzie zobaczyć..Chloru - Sob 11 Lis, 2017 Opera ma wbudowany chyba jakis vpn.Kenet - Czw 01 Lut, 2018 Żadnej świętości już nie ma...
https://sport.onet.pl/formula-1/formula-1-juz-bez-grid-girls/p5nhz2jBonczek - Pią 02 Lut, 2018 F1 się skończyło. Świat jest pojebany rabarbar - Pią 02 Lut, 2018 Oglądam F1 od wielkiego dzwonu ale tego im kurwa nie wybaczę!roj - Pią 02 Lut, 2018 Idąc tropem tego co się dzieje w zespołach F1 powinni w ekipach typu Williams czy Sauber sprzedawać tę fuchę. I tak np. na starcie koło Merca i Ferrari byłyby zajebiste dupy a Williamsa startowałyby Grycanki w kusych strojach