To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

alphaOne - Pon 30 Paź, 2017

nie, nie mowie ze nie zasluguje, po prostu jakos gosc nie jest z mojej bajki
roj - Pon 30 Paź, 2017

Słabo dla widowiska z tum tytułem ale trochę sprawiedliwie. Vettel też zdobywał dzięki awariom innych A rok temu Hami stracił tytuł z tego samego powodu.

Powinien być jakiś premium chapionat gdzie np 6 najlepszych jeździ taką samą furą w tym samym czasie :D
Bardzo jestem ciekaw jak się ma prędkość Vetstapena do Alonso (Hamiego, Vettela i Kubicy:D )

bob.dsk - Sob 04 Lis, 2017

Baj Baj Masa ;D
anjas - Nie 05 Lis, 2017

bob.dsk napisał/a:
Baj Baj Masa

a co się stało ze świadkiem koronnym? Wydawało mi się, że ma się całkiem nieźle, prowadzi fanpage na facebooku, otworzył firmę cateringową: http://mafiacatering.pl

roj - Pią 10 Lis, 2017

Panowie, pomocy (nietypowe na tym forum :D )

Ktoś ogarnia (żeby nie spędzać wieczoru na googlowaniu) jak będąc poza PL obejrzeć weekend F1?
Player (tvn) ma dostęp (chojowy bo choojowy - na 30 dni) tak, że można sobie nie live obejrzeć na spokojnie ale.. działa tylko na terenie Polski (ale kasę zjada najpierw a potem wyrzuca komunikat żebyś spierdalał :rotfl: ).

siema - Pią 10 Lis, 2017

Proxy
roj - Sob 11 Lis, 2017

Crocsy

Nie grypsuję, nie wiem o co chodzi

Gaydek - Sob 11 Lis, 2017

Ja szedłem do (pierwszego lepszego) baru oczywiście wcześniej robiąc wizję lokalną (czyt. czy mają F1 i czy włączą F1). Zawsze się udawało.
roj - Sob 11 Lis, 2017

Pomysł dobry ale właśnie chce obejrzeć wieczorem A nie live
roj - Sob 11 Lis, 2017

kurwa, no i nie widzę nic. Człowiek chce zapłacić, obejrzeć, nie kurwa, możesz sobie zobaczyć minutowe filmy. Na youtube koszą wszystkich co wrzucają a legalnie nie ma gdzie zobaczyć..
Chloru - Sob 11 Lis, 2017

Opera ma wbudowany chyba jakis vpn.
Kenet - Czw 01 Lut, 2018

Żadnej świętości już nie ma...

https://sport.onet.pl/formula-1/formula-1-juz-bez-grid-girls/p5nhz2j

Bonczek - Pią 02 Lut, 2018

F1 się skończyło. Świat jest pojebany :]
rabarbar - Pią 02 Lut, 2018

Oglądam F1 od wielkiego dzwonu ale tego im kurwa nie wybaczę!
roj - Pią 02 Lut, 2018

Idąc tropem tego co się dzieje w zespołach F1 powinni w ekipach typu Williams czy Sauber sprzedawać tę fuchę. I tak np. na starcie koło Merca i Ferrari byłyby zajebiste dupy a Williamsa startowałyby Grycanki w kusych strojach