was79 - Czw 24 Paź, 2013 Pomiędzy 1 i 2kzł Zmienili nam firmę sprzątającą i kobity tam zatrudnione dostają po 800 zł...was79 - Czw 24 Paź, 2013 Oszczędności Polaków - myślałem, że samochód będzie wyżej
M - Czw 24 Paź, 2013 Wyczytalem wczoraj fajny myk w zwiazku z uelastycznieniem prawa pracy.
A wiec ludzie sa zatrudniani na pol etatu a i tak pracuja 8h dziennie tylko ze od 4 do 8 godziny to juz nadgodziny ktore zgodnie z nowym prawem wyplacane sa po roku...
A wystarczylo podwyzszyc kwote wolna od podatku i juz by zadzialy sie cuda.Jakarti - Czw 24 Paź, 2013 Powstał problem na pewnym składkowym przyjęciu: Podzielić sprawiedliwie jadło wśród dziesięciu. Kto ma dzielić? – Pan, Mistrzu! – zakrzyknął ktoś z gości. – Pan o sprawiedliwość walczył od młodości! Wszyscy przytaknęli w szlachetnym porywie, Więc zacząłem dzielić – dzielić sprawiedliwie: Dla każdego serdelek – ale dla mnie świeży. (Za tę sprawiedliwość coś mi się należy!) Każdemu kawał gęsi – tylko dla mnie duży. (Kto bowiem sprawiedliwy, ten sobie zasłużył!) Każdemu ciastko z kremem – mnie, gdzie więcej kremu… (No, bo komuż, jeżeli nie sprawiedliwemu?) Każdemu puchar wina – lecz dla mnie Bożole… (Sprawiedliwie przyznaję, że francuskie wolę.) Niestety… Obudziłem tylko złość i mściwość, Sprawiedliwie premiując ludzką sprawiedliwość… Wszyscy, w najpospolitszej tonąc demagogii, “Sprawiedliwość dla wszystkich!!!” – darli się, jak mogli. Dla wszystkich?… O, Bracia! O, Obywatele! Sprawiedliwość jest jedna! Jakżeż ją podzielę? Czyż porżnę, czyż posiekam na kawałki tycie Tę, o którą walczyłem całe swoje życie?! M. ZAŁUCKI
to komentarz pod tym wczesniejszym artykułem anjas - Wto 29 Paź, 2013 taka ciekawostka:
Rubo M - Wto 29 Paź, 2013 Bo tam są mniejsze łapówki dla urzędników, u nas wyższe więc jesteśmy dalej w rankingu anjas - Wto 29 Paź, 2013 hehe, typowe anjas - Śro 30 Paź, 2013
No to teraz palikoty,szczuki i inne środy będą miały zagwozdke jak dojebać księżom.
A tak na serio to troche przerażający niusSibu - Czw 31 Paź, 2013 Czyli światem rządzą korporacje, żydzi, pedofile i pedały. Super ...M - Czw 31 Paź, 2013 Czekamy na stanowisko Kamila w tej sprawieKamill - Czw 31 Paź, 2013 Ja nawet nie lubię dzieci , więc nie wiem o co chodzi kamil - Czw 31 Paź, 2013 a ja lubie - mam dwójkę Anonymous - Czw 31 Paź, 2013 "lewa strona forum" cos unika komentarza