Ja nie mówię że to jest złe, bo nie ma co ukrywać że w przypadku nietypowych, choćby wielu hothatchy ciężko naprawić coś zamiennikami a ich jakość niejednokrotnie pozostawia sporo do życzenia nawet jeśli występują.
chodzi mi o to, że ubezpieczenia nawet jak będzie bardzo pro kliencka polityka (zawsze samochód zastępcy z OC, zawsze nowe część i może kiedyś wybór czy odkupienie samochodu czy naprawa) to nie wzrosną ubezpieczenia więcej niż 30% moim zdaniem (nie licząc inflacji), ponieważ przy samochodzie za 100 tys. kwoty już obecnie są naprawdę imponujące (bez zniżek)kamil - Sob 14 Kwi, 2012 o jebaniutka.....Gaydek - Nie 15 Kwi, 2012 martin.h - Nie 15 Kwi, 2012 Fajna armata
Anonymous - Nie 15 Kwi, 2012 dla "koneserów piłki nożnej":
no name - Pon 16 Kwi, 2012 anjas - Pon 16 Kwi, 2012 akcja sponsorowana przez Orlen kamil - Pon 16 Kwi, 2012 jako, ze Polska jest mało liczącym się hubem tych koncernów to własnie tak pewnie uczynią....dla Polaczków specjalnie obniżą ceny Bart - Pon 16 Kwi, 2012 wzruszająca jest naiwność ludzi wierzących w takie akcjeno name - Pon 16 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
dla Polaczków specjalnie obniżą ceny
Przecież jesteśmy pępkiem świata kamil - Pon 16 Kwi, 2012 i machamy szabelką kosmita - Pon 16 Kwi, 2012 szkoda, że nie tam gdzie trzebafilomatic - Pon 16 Kwi, 2012 UWAGA!!
W nocy z niedzieli na pon (15-16) zostało podjebane MEGANE RS mojego kolegi spod domu w Poznańskim Szczepankowie. Meganka żółta, wersja CUP ze wszystkimi czarnymi elementami okrejonymi 3M carbon + czarny dach, lusterka, felgi - z BYTOMSKIEGO salonu renault.