Franek - Pon 16 Kwi, 2012 W moim przypadku GAP kupiłem na cały okres trwania leasingu, w moim przypadku na 2 lata.zefir - Pon 16 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
pP napisał/a:
ale ten gap płącisz raz 1,5k czy co roku?
1 raz
niestety nie każde auto można tak "dobezpieczyć"
a szkoda
dokladnie opcja zajebista, ja to mialem tez w Hondzie ale chyba mniejsza dopłata była bodajże 1k na poczatkufilomatic - Pon 16 Kwi, 2012 spokojnie, ta opcja była dokupiona na okres całego leasingu Bart - Pon 16 Kwi, 2012 To jest niestety główna wada leasingu - jak ktoś ukradnie samochód (tudzież go skasujemy) może się okazać, że jesteśmy w ciemnej dupie i jeszcze trzeba do tego dopłacać...Marek23 - Pon 16 Kwi, 2012 Dzięki za te info o GAP, dałbym pomógł Barejka - Pon 16 Kwi, 2012
pP napisał/a:
czy ktoś mi powiem po co ktoś kradnie taką charakterystyczną furę?
1. na handel po przebiciu numerów?
2. na części?
3. dla sportu?
4. jest głupi?
5. inne?
1. Chyba najbardziej prawdopodobne przyjedzie taki zawiniety na drzewie i przebija numery
trzeba bedzie przegladac allegro moze sie znajdzie, w kazdym badz razie trzeba byc idiota zeby zajumac tak specyficzne auto siema - Pon 16 Kwi, 2012 Niedługo rodzina Waśniewskich wyjdzie z mojej lodówki. Właśnie pojawiło mi się na twitterze:
http://www.se.pl/wydarzen...dza_251586.html
KarQ - Pon 16 Kwi, 2012 Artykuł pierwsza klasa, tytuł miażdży ...M - Pon 16 Kwi, 2012 *polska prasa pierwsza klasa...Jakarti - Pon 16 Kwi, 2012
M napisał/a:
*polska prasa pierwsza klasa...
po prostu taki typ prasy. narodowość nie ma nic do rzeczy.no name - Pon 16 Kwi, 2012 dokładnie, szmatławce są wszędzieM - Pon 16 Kwi, 2012
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
*polska prasa pierwsza klasa...
po prostu taki typ prasy. narodowość nie ma nic do rzeczy.
a ja nic nie mowie o narodowosci tylko o rynku gdzie jest wydawana.
Polska prasa - prasa w polsce, po polsku.
Wiekszosc tytulow to niemieccy wlasciciele lub inni zagraniczni.Jakarti - Pon 16 Kwi, 2012 wszedzie sa szmatławce - miejsce wydawania gazety i kapitał nie ma znaczenia. moim zdaniem.M - Pon 16 Kwi, 2012 Jedno drugiego nie wykluczaAnonymous - Pon 16 Kwi, 2012 Dobra Panowie i Panie... quiz!
Kto wie ile miesięcznie taksówkarz musi odprowadzać kasy do SAWA TAXI aby jeździć z ich "logo"? Kto będzie najbliżej może być zwycięzcom!