Kto wie ile miesięcznie taksówkarz musi odprowadzać kasy do SAWA TAXI aby jeździć z ich "logo"? Kto będzie najbliżej może być zwycięzcom!
5k plnJakarti - Pon 16 Kwi, 2012 hehehe, doyebau.
800zł.Franek - Pon 16 Kwi, 2012 Jesli pozycza ich auto, np ele to placi 150 brutto za dzien
Tam gdzie sa toyoty prius za najem placisz 130 za dzien
czyli jak Pitt pisze, okolo 5K
Za samo logo nie wiem, pewnie z 2 K.Anonymous - Pon 16 Kwi, 2012
Franek napisał/a:
Za samo logo nie wiem, pewnie z 2 K.
Winner...1800pln miesięcznie ZA LOGO!
jak ma udostępnioną przez nich B-klasę w leasingu to prawie dwa razy tyle!
Dla mnie masakra dużo! Do tego 2500tys na wahe miesięcznie, ZUS, podatek itp...no name - Pon 16 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Plus zlecenia od firmy bo to po to wchodzi sie do korporacjiM - Pon 16 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Franek napisał/a:
Za samo logo nie wiem, pewnie z 2 K.
jak ma udostępnioną przez nich B-klasę w leasingu to prawie dwa razy tyle!
Dla mnie masakra dużo! Do tego 2500tys na wahe miesięcznie, ZUS, podatek itp...
Bingo alex! witamy w zyciu, cala polska tak ma +-PieQt - Pon 16 Kwi, 2012 w ele to jest 700 złAnonymous - Pon 16 Kwi, 2012
M napisał/a:
cala polska tak ma +-
cała Polska jeździ na taksówce?
M, Ty też płacisz swojej firmie za to, że w niej pracujesz?
no name napisał/a:
Plus zlecenia od firmy bo to po to wchodzi sie do korporacji
Pewna sprawa ale kurka wodna przejazdy to średnio (zaokrąglając w góre) 30pln... to znaczy, że po 60 kursie przestajesz spłacać "myto", po 90 benzyne, po 120 podatki... a samochód trzeba naprawić... boli.M - Pon 16 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
cala polska tak ma +-
cała Polska jeździ na taksówce?
M, Ty też płacisz swojej firmie za to, że w niej pracujesz?
no name napisał/a:
Plus zlecenia od firmy bo to po to wchodzi sie do korporacji
Pewna sprawa ale kurka wodna przejazdy to średnio (zaokrąglając w góre) 30pln... to znaczy, że po 60 kursie przestajesz spłacać "myto", po 90 benzyne, po 120 podatki... a samochód trzeba naprawić... boli.
Nie ale place panstwu 70% zarobkow co miesiac i ty tez. A przeraza Cie 1800 taksowkarza. Gdzie tu logika.Anonymous - Pon 16 Kwi, 2012
M napisał/a:
place panstwu 70%
chyba w innym kraju żyjemy ale...
no name - Pon 16 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Pewna sprawa ale kurka wodna przejazdy to średnio (zaokrąglając w góre) 30pln... to znaczy, że po 60 kursie przestajesz spłacać "myto", po 90 benzyne, po 120 podatki... a samochód trzeba naprawić... boli.
Uwierz mi że gdyby się nie kalkulowało to by nie płacili,
cudów nie ma ale znam takich co są zadowoleni.was79 - Pon 16 Kwi, 2012 Smoleńsk karwa! a nie tam, że trudno się zyjeM - Pon 16 Kwi, 2012
wyslalem Ci film edukacyjny skorzystaj i sam sobie policz M - Pon 16 Kwi, 2012
was79 napisał/a:
Smoleńsk karwa! a nie tam, że trudno się zyje
Dlaczego smolensk?Pirania - Pon 16 Kwi, 2012 a my polecamy EcoCar W których można pomacać flokowane monitory Numer 123456789 - łatwy do zapamiętania nawet po pijaku
Panów kierowców zmienników jest trzech na jednego Mondziaka, ciekawe jakie oni mają stawki