Yarko - Wto 17 Kwi, 2012 .Marek23 - Wto 17 Kwi, 2012 Ja bym postawil wszedzie fotoradary, a kase na drogi przeznaczyl na biedne dzieci.M - Wto 17 Kwi, 2012 Na biedne dzieci urzednikow siema - Wto 17 Kwi, 2012 Zatem parafrazując kawał, który ostatnio usłyszałem...
- Czym się różni urzędnik od balkonu?
- Balkon potrafi utrzymać czteroosobową rodzinę
pP - Wto 17 Kwi, 2012 sprawdziłem i się nie zgadzam http://katowice.naszemias...a-ile,id,t.htmlbizon - Wto 17 Kwi, 2012 widze, ze zle wybralem urzad i stanowisko.
inna sprawa, ze jak czytam statystyki podawane przez MS to sie zastanawiam skad oni je wzieli Jakarti - Wto 17 Kwi, 2012 nie wracajmy do tej dyskusji.
wszystkim jest kurfa zle i juz. BIZON - moze ić do prywatnej firmy, co? zdaje sie, ze placą troche lepiej. co Cie tam trzyma? MISJA społeczna?anjas - Wto 17 Kwi, 2012 Nie wydaje mi się, że 12 tysi dla prezydenta miasta to wygórowane wynagrodzenie.M - Wto 17 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
Nie wydaje mi się, że 12 tysi dla prezydenta miasta to wygórowane wynagrodzenie.
Dopoki nie policzysz premii dla ziomali z partii Jakarti - Wto 17 Kwi, 2012
Anjas napisał/a:
Nie wydaje mi się, że 12 tysi dla prezydenta miasta to wygórowane wynagrodzenie.
a kto tak napisal?
chyba, ze Bizon jest prezydentem M - Wto 17 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
Dopoki nie policzysz premii dla ziomali z partii anjas - Wto 17 Kwi, 2012 Miałem wrażenie, że jest taki podprogowy przekaz, że urzędnicy zarabiają za dużo.
Nie chciałbym być prezydentem miasta i zarabiać 12 tysi, chyba, że traktowałbym to misyjnie.
M napisał/a:
anjas napisał/a:
Dopoki nie policzysz premii dla ziomali z partii
Nie rozumiem, jakich premii dla ziomali z partii? bizon - Wto 17 Kwi, 2012
Jakarti napisał/a:
BIZON - moze ić do prywatnej firmy, co? zdaje sie, ze placą troche lepiej. co Cie tam trzyma? MISJA społeczna?
w lodzi do prywatnej firmy to srednio udany pomysl, lepiej placic nie beda, w kazdym razie szansa jest bardzo bardzo mala.
z lodzi wyjechac nie moge.
trzymaja mnie kredyty PiTT - Wto 17 Kwi, 2012 WTF
M - Wto 17 Kwi, 2012 Bizon ty nie jestes urzednikiem tylko specjalista zatrudnionym w budzetowce, dlatego nie powinienes brac do siebie tych komentarzy bo Ciebie nie dotycza (Anjas tez )