kamil - Wto 17 Kwi, 2012 no co...wkuwił się za to że reklamacji nie chcieli mu przyznać bizon - Wto 17 Kwi, 2012
M napisał/a:
Bizon ty nie jestes urzednikiem tylko specjalista zatrudnionym w budzetowce, dlatego nie powinienes brac do siebie tych komentarzy bo Ciebie nie dotycza (Anjas tez )
ale i tak sie zapieniam anjas - Wto 17 Kwi, 2012
M napisał/a:
(Anjas tez )
ja jestem urzędas i jestem z tego dumny
Ale z prezydentem miasta, który zarabia 12 tysi i wszyscy nazywają go złodziejem bym się nie zamienił PiTT - Wto 17 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
M napisał/a:
(Anjas tez )
ja jestem urzędas i jestem z tego dumny
Ale z prezydentem miasta, który zarabia 12 tysi i wszyscy nazywają go złodziejem bym się nie zamienił
wiadomka... kto o zdrowych zmysłach zmienia pracę na gorzej płatną
PiTT - Wto 17 Kwi, 2012 zmieniając temat...
http://wiadomosci.onet.pl...ortaz-duzy.html
niektóre foto-reportaże wojenne są na serio rewelacyjne, ale ta fota jest po prostu mega z dupy...
ten komentarz idealnie pasuje
"Szkoda, że wszelkie gremia przyznające nagrody w dziedzinie fotografii żywią się jedynie krwią, nieszczęściem, tragedią. Czy to Word Press Photo, czy nagroda powyżej wspomniana. Im więcej zwłok w kadrze, najlepiej takich wybebeszonych, tym szanse na nagrodę większe... Ten Świat jest ciężko chory... "Walle - Wto 17 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
zmieniając temat...
http://wiadomosci.onet.pl...ortaz-duzy.html
niektóre foto-reportaże wojenne są na serio rewelacyjne, ale ta fota jest po prostu mega z dupy...
ten komentarz idealnie pasuje
"Szkoda, że wszelkie gremia przyznające nagrody w dziedzinie fotografii żywią się jedynie krwią, nieszczęściem, tragedią. Czy to Word Press Photo, czy nagroda powyżej wspomniana. Im więcej zwłok w kadrze, najlepiej takich wybebeszonych, tym szanse na nagrodę większe... Ten Świat jest ciężko chory... "
koszmarne jest to zdjęcie, zgadzam się.... Raz, że z dópy, dwa, że niepotrzebnie jest otrupione...was79 - Wto 17 Kwi, 2012 ładni idioci, że przyznali nagrode za takie coś Bart - Wto 17 Kwi, 2012 Zdjęcie robi wrażenie i jest mocne, tego mu nie można odmówić. Nagroda więc w jakimś sensie jest uzależniona. Kiepsko trochę, że wygląda to na swego rodzaju licytację - im więcej trupów, ludzkiej tragedii i krwi tym większa szansa na wygraną.kamil - Wto 17 Kwi, 2012 ale taka jest niestety prawda, smutne...Jakarti - Wto 17 Kwi, 2012 teraz ja dorzucam bo juz mnie to zaczyna wku rwiac po przejechaniu 600km w weekend po nieoswietlonych, waskich, ciemnych i w chuk dziurawych drogach zayebanych ciezarowkami...
pewnie prawda lezy gdzies po srodku ale jak to k.........?! jest mozliwe, ze wybiera sie technologie, ktora nie daje GWARANCJI w naszym klimacie?
jak sie pytam?! Marek23 - Wto 17 Kwi, 2012 Smutne jest Jakarti,że u nas się tylko krytykuje. Mamy piekne drogi, spytaj choćby Alexa.M - Wto 17 Kwi, 2012 To takie pisowskie, mamy najlepsza wladze z mozliwych.anjas - Wto 17 Kwi, 2012
Cytat:
mamy najlepsza wladze z mozliwych.
z tym trzeba się zgodzić, nie widzę na horyzoncie lepszej opcji, niestetyGeKo - Wto 17 Kwi, 2012 Jak kogoś interesuje tematyk wojny i fotografii to polecam film War photographer, ale uprzedzam dla ludzi o bardzo silnym zołądku.
Jakarti napisał/a:
pewnie prawda lezy gdzies po srodku ale jak to k.........?! jest mozliwe, ze wybiera sie technologie, ktora nie daje GWARANCJI w naszym klimacie?
jak sie pytam?!
Pogadaj z dziewczyną Majka, ja już wszystko wiem Anonymous - Wto 17 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Smutne jest Jakarti,że u nas się tylko krytykuje. Mamy piekne drogi, spytaj choćby Alexa
Spytaj swojego nauczyciela od polskiego z podstawówki czemu Cię czytać nie nauczył ze zrozumieniem pisałem, ze zmieniają się na lepsze ale widać uznałeś, ze napisałem coś innego...