z tym trzeba się zgodzić, nie widzę na horyzoncie lepszej opcji, niestety
+1
jeśli chodzi o drogi to tak jak Kuba napisał.
firemki które pracują przy budowie to jakaś patologia. wiem co piszę bo mam budowę A1 za oknem w pracy i się naoglądam tego tałatajstwa na wsze czasy.
(oczywiście nie wszystkie)martin.h - Wto 17 Kwi, 2012 A ja rozmawiałem z pracownikiem projektującym drogi i powiedział mi, że wszystko jest ucinane (koszty) i jeśli pójdzie tak dalej to nikt nie będzie chciał projektować dróg w Polsce bo nikt się nie podpisze pod takim projektem Anonymous - Wto 17 Kwi, 2012 Ja pracuje przy budowie dróg . I mam odpowiedni zapis w umowie o pracę Marek23 - Wto 17 Kwi, 2012 Alexie kochany, nie wiem gdzie one są lepsze. Nowe się psują, stare jeszcze bardziej. Za dużo endorfin mini u Ciebie produkuje...Anonymous - Wto 17 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Za dużo endorfin mini u Ciebie produkuje...
zapewne tutaj masz racje...
... ale znam też powód Twojego niezadowolenia
Marek23 napisał/a:
super autem się teraz bujam. Bart by sie zakochał. Golf IV tdi 110 kombi z lekko padniętą turbiną i pordzewiałą maską...
Marek23 napisał/a:
jak już sportowa Octavia zamówiona.
Anonymous - Wto 17 Kwi, 2012 taka ciekawostka-pracuje teraz przy budowie tunelu w Szwecji,Skanska daje 100 lat gwarancji na niego !!!PieQt - Wto 17 Kwi, 2012 Cena nie jest tam na pewno glownym kryterium wyboruMarek23 - Wto 17 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
... ale znam też powód Twojego niezadowolenia
Marek23 napisał/a:
super autem się teraz bujam. Bart by sie zakochał. Golf IV tdi 110 kombi z lekko padniętą turbiną i pordzewiałą maską...
Marek23 napisał/a:
jak już sportowa Octavia zamówiona.
Każdy orze jak może. Uważaj lepiej mój Ty uliczny pogromco żeby Ci slik nie puścił na Poznaniu, bo jeszcze sam Ci będę musiał golfa pożyczyć.Anonymous - Wto 17 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Każdy orze jak może. Uważaj lepiej mój Ty uliczny pogromco żeby Ci slik nie puścił na Poznaniu, bo jeszcze sam Ci będę musiał golfa pożyczyć.
Mam nadzieję, że nie puści i że wrócę "na kołach", nie lubię takiego gadania bo brzmi jak życzenie komuś nieszczęścia
Co do ulicznego pogromcy to nawet trafiona, czasem lubię, uwaga jednak... przypomnij mi proszę kto pisał o ściganiu się z Porsche, odejmowaniu gazu przy wyprzedzaniu jakichś kolesi?
A na żywo taki miły i spokojny człowiek z Ciebie, co to internet robi z ludźmi Marek23 - Wto 17 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Każdy orze jak może. Uważaj lepiej mój Ty uliczny pogromco żeby Ci slik nie puścił na Poznaniu, bo jeszcze sam Ci będę musiał golfa pożyczyć.
Mam nadzieję, że nie puści i że wrócę "na kołach", nie lubię takiego gadania bo brzmi jak życzenie komuś nieszczęścia
Co do ulicznego pogromcy to nawet trafiona, czasem lubię, uwaga jednak... przypomnij mi proszę kto pisał o ściganiu się z Porsche, odejmowaniu gazu przy wyprzedzaniu jakichś kolesi?
A na żywo taki miły i spokojny człowiek z Ciebie, co to internet robi z ludźmi
ale ja jestem miły i nigdzie nie twierdzę,że sam nie lubię się ścigać. Zaczeło się od dróg i na żywo jak mi powiesz,że są coraz lepsze to strzelę focha i już nigdy nie się do Ciebie nie odezwę na forum. Nigdy Anonymous - Wto 17 Kwi, 2012 Marek23, deal Marek23 - Wto 17 Kwi, 2012 Mucha - Śro 18 Kwi, 2012 a z kim w Nd sie zobacze na Poznaniu jak dojade? bizon - Śro 18 Kwi, 2012 zalezy kto wstanie po chlaniu Bart - Śro 18 Kwi, 2012
rabarbar napisał/a:
taka ciekawostka-pracuje teraz przy budowie tunelu w Szwecji,Skanska daje 100 lat gwarancji na niego !!!
i pewnie do ASO na przeglądy trzeba jeździć co roku!