To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Jacek - Wto 17 Kwi, 2012

anjas napisał/a:
Cytat:
mamy najlepsza wladze z mozliwych.

z tym trzeba się zgodzić, nie widzę na horyzoncie lepszej opcji, niestety

+1

jeśli chodzi o drogi to tak jak Kuba napisał.
firemki które pracują przy budowie to jakaś patologia. wiem co piszę bo mam budowę A1 za oknem w pracy i się naoglądam tego tałatajstwa na wsze czasy.
(oczywiście nie wszystkie)

martin.h - Wto 17 Kwi, 2012

A ja rozmawiałem z pracownikiem projektującym drogi i powiedział mi, że wszystko jest ucinane (koszty) i jeśli pójdzie tak dalej to nikt nie będzie chciał projektować dróg w Polsce bo nikt się nie podpisze pod takim projektem :]
Anonymous - Wto 17 Kwi, 2012

Ja pracuje przy budowie dróg . I mam odpowiedni zapis w umowie o pracę :]
Marek23 - Wto 17 Kwi, 2012

Alexie kochany, nie wiem gdzie one są lepsze. Nowe się psują, stare jeszcze bardziej. Za dużo endorfin mini u Ciebie produkuje...

Marek23 napisał/a:
Za dużo endorfin mini u Ciebie produkuje...

zapewne tutaj masz racje...

... ale znam też powód Twojego niezadowolenia :rotfl: :rotfl:

Marek23 napisał/a:
super autem się teraz bujam. Bart by sie zakochał. Golf IV tdi 110 kombi z lekko padniętą turbiną i pordzewiałą maską...

Marek23 napisał/a:
jak już sportowa Octavia zamówiona.

taka ciekawostka-pracuje teraz przy budowie tunelu w Szwecji,Skanska daje 100 lat gwarancji na niego !!!
PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

Cena nie jest tam na pewno glownym kryterium wyboru

AleX_R53 napisał/a:
... ale znam też powód Twojego niezadowolenia :rotfl: :rotfl:

Marek23 napisał/a:
super autem się teraz bujam. Bart by sie zakochał. Golf IV tdi 110 kombi z lekko padniętą turbiną i pordzewiałą maską...

Marek23 napisał/a:
jak już sportowa Octavia zamówiona.

Każdy orze jak może. Uważaj lepiej mój Ty uliczny pogromco żeby Ci slik nie puścił na Poznaniu, bo jeszcze sam Ci będę musiał golfa pożyczyć.

Marek23 napisał/a:
Każdy orze jak może. Uważaj lepiej mój Ty uliczny pogromco żeby Ci slik nie puścił na Poznaniu, bo jeszcze sam Ci będę musiał golfa pożyczyć.

Mam nadzieję, że nie puści i że wrócę "na kołach", nie lubię takiego gadania bo brzmi jak życzenie komuś nieszczęścia :ost:

Co do ulicznego pogromcy to nawet trafiona, czasem lubię, uwaga jednak... przypomnij mi proszę kto pisał o ściganiu się z Porsche, odejmowaniu gazu przy wyprzedzaniu jakichś kolesi? :]

A na żywo taki miły i spokojny człowiek z Ciebie, co to internet robi z ludźmi ;)

AleX_R53 napisał/a:
Marek23 napisał/a:

Mam nadzieję, że nie puści i że wrócę "na kołach", nie lubię takiego gadania bo brzmi jak życzenie komuś nieszczęścia :ost:

Co do ulicznego pogromcy to nawet trafiona, czasem lubię, uwaga jednak... przypomnij mi proszę kto pisał o ściganiu się z Porsche, odejmowaniu gazu przy wyprzedzaniu jakichś kolesi? :]

A na żywo taki miły i spokojny człowiek z Ciebie, co to internet robi z ludźmi ;)

ale ja jestem miły i nigdzie nie twierdzę,że sam nie lubię się ścigać. Zaczeło się od dróg i na żywo jak mi powiesz,że są coraz lepsze to strzelę focha i już nigdy nie się do Ciebie nie odezwę na forum. Nigdy xD

Marek23, deal :D

:fuck:
Mucha - Śro 18 Kwi, 2012

a z kim w Nd sie zobacze na Poznaniu jak dojade? :)
bizon - Śro 18 Kwi, 2012

zalezy kto wstanie po chlaniu :D
Bart - Śro 18 Kwi, 2012

rabarbar napisał/a:
taka ciekawostka-pracuje teraz przy budowie tunelu w Szwecji,Skanska daje 100 lat gwarancji na niego !!!

i pewnie do ASO na przeglądy trzeba jeździć co roku!