mi - Sob 01 Mar, 2008 będzie lipa, domagamy się !!!KonradMK - Sob 01 Mar, 2008 Nie no jak Mr.T nie gra to ja bojkotuję i nie idęBaRtO_206GT - Sob 01 Mar, 2008 toz to jakas szmira bedzie my chcemy Mr.Tmi - Sob 01 Mar, 2008
(tylko Narcyz znów zmiękł )Marek23 - Pon 03 Mar, 2008
Cytat:
tak było wczoraj ładnie na torze, a tu nawet nie ma tematu o tym, eeeeeehhh...
(tylko Narcyz znów zmiękł )
Eh, w domu byłem o 14, więc na torze bym był o 16, to by było za późno... Jak czasy,itd?
Nie chcę zapeszać, ale narcyz może pojedzie Tychy w niedzielę za tydzień. Jest szansa.
A wogóle zapraszam do mnie na oes w lesie, jest błoto, ślisko,itd... Herbatka i poczęstunke u mnie, a potem hardcore jazda na oesie. Oczywiście w nocy... Ja dziś się wybieram.mi - Pon 03 Mar, 2008 czasy niestety - nie mierzone, w sumie cały czas padało i nie dało się rozbić z kotofomurką, poza tym - z racji symbolicznej raczej przyczepności - potraktowaliśmy zlocik rozrywkowo-treningowo, bez spinania nadmiernego.k-mart - Pon 03 Mar, 2008
wlasnie, kolejny przyklad Bo niby skad nowy jdm type'r ma te 243KM? Marek23 - Pon 03 Mar, 2008 To fajnie... Ja wczoraj upalalem późnym wieczorem. Najpierw na Przegibku(Bielsko-Biała) przewiózł mnie koleś Astrą N3. Nawet nieźle jeździł, ale astra sałbo hamowała i przyśpieszała. Potem pojechaliśmy na Kocierz, równy asfalt i clio pokazało pazurki .
Oes w lesie mam 3 km od domu, więc jak ktoś się czuje niespełniony za kierą czy też chce sprawdzić czy się nadaje na pilota to narcyz pomoże...mi - Pon 03 Mar, 2008 to może bym kiedyś podskoczył, polatać na prawym?