Kenet - Pon 17 Cze, 2013 Spokojnie można wyłączyć 3g i dalej odbierać mmsy.106 - Pon 17 Cze, 2013
Kenet napisał/a:
Spokojnie można wyłączyć 3g i dalej odbierać mmsy.
3g to rodzaj transmisji danych (szybszy net)
mozesz miec ustawione 2g (gprs / edge) i fakt mmsa wyslesz, ale takie
ustawienie telefonu (2g + wlaczona transmisja danych) bez uruchomionego
pakietu danych nie uchroni przed kosztami nawet przypadkowego przesylu
danych.
najtansze pakiety danych non stop sa w sieciach za 7pln miesiaczenie...
to raczej nie majatek.mi - Pon 17 Cze, 2013 a na uj komuś zaawansowany smartfołn skoro nie korzysta się z jego funkcji? A, dobra, nieważne...Chloru - Pon 17 Cze, 2013 mi,
W piaskownicy. Osiedle nowobogackich.
Dzieci bawią się w piaskownicy, wykopując dziurę smartfonami.
Nagle jedno z nich trafia na kamień i jego komórka łamie się.
Dzieci w śmiech.
- No i co się śmiejecie?! Jutro tatuś kupi mi nowy, lepszy! Płacze
nieszczęsny malec.
- Ale dzisiaj, jak ostatni wieśniak, będziesz piasek kopać łopatką!
michool_vt - Pon 17 Cze, 2013 M - Pon 17 Cze, 2013 Mi ogarłeś te aplikacje do fotek finalnie?mi - Pon 17 Cze, 2013 nie wiem. Znaczy niby coś znalazłem, ale od soboty mam telefon, nie mam jeszcze małego sima, więc na razie se nie poinstaluję. W każdym razie - jestem dobrej myśli.
(aaaaa - i osrałem androida w końcu, zobaczymy co z tego będzie)M - Pon 17 Cze, 2013 Co to znaczy ze osrałeś androida?
Nie potrzebujesz sima do instalowania aplikacji,
dwa - starego sima mozna przyciac nozyczkami i tez ogarnie.mi - Pon 17 Cze, 2013 właśnie nie ogarnia, znaczy nie ogarnąłem cięcia chyba. Fuck it - dziś powinienem mieć kartę małą. A bez tego się zalogować nie mogę, Gates mi nie pozwala.M - Pon 17 Cze, 2013 Oby się nie wieszal 106 - Pon 17 Cze, 2013 nie docinaj... a jak juz to zrob wczesniej kopie zapasowa kontaktow
jak to na numer 603... to sim masz tam tak stary (rok produkcji 1998)
ze w kazdym punkcie + dostaniesz darmowo nowa kartemi - Pon 17 Cze, 2013
M napisał/a:
Oby się nie wieszal
właśnie ponoć fołnowy stabilny jak diabli. Mało - ponoć IE fołnowy robi robotę (na razie se klikałem i faktycznie nie było źle)
106 napisał/a:
a jak juz to zrob wczesniej kopie zapasowa kontaktow
mam.
Byłem w salonie, ale ta karta jest rejestrowana na imbecyla imieniem Bartosz (dodam, że mam ją 13 czy 14 lat, on ją miał z pół roku). No i nie wydali mi nowej, ździwki...106 - Pon 17 Cze, 2013 no tak.. a Bartosz woli siedziec na sofie niz zadzwonic z prosba o przerejestrowanie mi - Pon 17 Cze, 2013 o to, to!Autoholiczka - Wto 18 Cze, 2013 Dzięki Podobno aktualizacje w tle to wymysł IPhona i w innych telefonach nie ma takiego problemu