kamil - Czw 31 Paź, 2013 a co mam komentowac. . Osobiście uważam to za dewiacje. Dla mnie zmiana nazewnictwa nic nie zmienia bo problem pozostaje, a jak to się już będzie fachowo nazywać....jebie mnie toPiTT - Czw 31 Paź, 2013 w czasach cesarstwa rzymskiego nie robili wielkiego halo z tego zagadnienia... zresztą i teraz regiony azjatyckie traktują to jako nic nadzwyczajnego
w sumie nie ma co komentowac, jest to zle i koniec dyskusji
za chwile bedzie dyskusja o progach wiekowych... bez sensu...
a kaplan bozy ma niesc przeslanie a nie ruchac na lewo i prawo + oplywac w luksusie, to juz jest dla mnie totalne kuriozum a bandy bezmozgich moherow jeszcze by zycie oddaly za swojego duszpasterza / ew. chetnie by komus dojebali jesli tylko pojawi sie zle slowo dzik - Czw 31 Paź, 2013
rabarbar napisał/a:
"lewa strona forum" cos unika komentarza
pisowcy?GeKo - Czw 31 Paź, 2013 Rozumując tym tokiem, można uznać chęć gwałcenia kobiet jako orientację seksualną.
Paranoja.kamil - Pią 01 Lis, 2013 ruchanie trupów, zwierząt i drzew to też taka orientacja Bad-i - Pią 01 Lis, 2013
kamil napisał/a:
ruchanie trupów, zwierząt i drzew to też taka orientacja
Z drzewem jeszcze nie probowałem M - Pią 01 Lis, 2013 I jak chłop chłopa to też...
oh wait....M - Wto 05 Lis, 2013 M - Pią 08 Lis, 2013 anjas - Pon 11 Lis, 2013 Kolejny Dzień Niepodległości
Ja pierdole.
ciekaw jestem jak zareagowalyby np stany jakby im zrobili wjazd na ambasade np w serbii..
dramat i wstyd.Barejka - Pon 11 Lis, 2013 stara z pompa i lac ich, do takich sytacji jak ta powinna byc jakas gruba ktora moze nagiac prawa jakies ala zomo czy cos. Walic pala i nie patrzec Anonymous - Wto 12 Lis, 2013
Barejka napisał/a:
stara z pompa i lac ich, do takich sytacji jak ta powinna byc jakas gruba ktora moze nagiac prawa jakies ala zomo czy cos. Walic pala i nie patrzec
a żebyś obudził sie w tej swojej wyśnionej komunistycznej Polsce