tera na dryft chce jechac... a majowke tez mam wolne na 90% wiec moze tez
Zabierzesz mię ze sobou? Kto jeszcze jedzie, czym jedziemy, kto prowadzi, czy masz mój miernik lakieru bizon - Śro 18 Kwi, 2012 gdziecojakidryft?Shymek - Śro 18 Kwi, 2012 Takie pytanie: dlaczego Brejnłosz został zielonym tak szybko a ja do tej pory dalej szary? Ja uważam że skoro on ma zielonka to i też Zadirowi się nalezy (o sobie nie wspominam) bo tak się składa iż wszyscy mamy hothatche i się znamy z 3Miasta (jeszcze Pit do tego grona należy ale on już na emeryturkę odchodzi )PiTT - Śro 18 Kwi, 2012 stał się szybciej zielonym bo kupił moje saxoM - Śro 18 Kwi, 2012
Shymek napisał/a:
Takie pytanie: dlaczego Brejnłosz został zielonym tak szybko a ja do tej pory dalej szary? Ja uważam że skoro on ma zielonka to i też Zadirowi się nalezy (o sobie nie wspominam) bo tak się składa iż wszyscy mamy hothatche i się znamy z 3Miasta (jeszcze Pit do tego grona należy ale on już na emeryturkę odchodzi )
zostal dlatego bo poniewaz i twoja analiza nie jest do niczego potrzebnaRyba - Śro 18 Kwi, 2012 badass PiTT - Śro 18 Kwi, 2012 nie wiem czy w regulaminie jest gdzieś zapis o "zieloności"
w sumie fajnie jakby coś takiego istniało, ale póki co jest rozdzielane na zasadzie polecenia
więc głowa do góry Anonymous - Śro 18 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
ale póki co jest rozdzielane na zasadzie polecenia
Takie pytanie: dlaczego Brejnłosz został zielonym tak szybko a ja do tej pory dalej szary? Ja uważam że skoro on ma zielonka to i też Zadirowi się nalezy (o sobie nie wspominam)
PiTT - Śro 18 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
PiTT napisał/a:
stał się szybciej zielonym bo kupił moje saxo
PiTT, sprzedaj kolegom po Saxo
niestety już nie mam do niego nawet 1 części Pirania - Śro 18 Kwi, 2012 No to Jimek pozamiatał, wszystkie pudelki i inne szitelki piszą o nim Anonymous - Śro 18 Kwi, 2012
Pirania napisał/a:
No to Jimek pozamiatał, wszystkie pudelki i inne szitelki piszą o nim
"Nawet" ONET Jakarti - Śro 18 Kwi, 2012 o Jimku piszą nie od dzisiaj..