Bonczek - Wto 15 Mar, 2011 Będzie to zależeć od mojej kondycji finansowej - najgorsze, że mama się będzie ze mnie śmiała bo się w domu zarzekałem tomecki - Wto 15 Mar, 2011
Dość poważna sprawa - jest w stanie ktoś to obadać do piątku? (ciągle szukam)
Nie wiem czy to kwestia kąta zdjęcia - szpary miedzy klapą a lampami wyglądają dość różnie
generalnie to przód nosi oznaki braku przygód - przemawia za tym oryginalne malowanie zderzaka - nielakierowane ''czarne łezki'' w zderzaku oraz oryginalna CUP'owa dokładka zderzakam która w ASO kosztuje 800 PLN.Bonczek - Wto 15 Mar, 2011 Ziom które to są te czarne łezki? Yarko - Wto 15 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Ziom które to są te czarne łezki?
pod grillem masz pasek niebieski, a pod paskiem wloty i pod koniec tych wlotów masz plastik i na nim naklejkę czarną, którą ''specjaliści'',którzy nie do końca ogarniają temat clio lakierują, a tacy zacni eksperci jak my, tylko czekamy na takie okazje Bonczek - Wto 15 Mar, 2011 Damn jakbym już miał gotówę to bym po niego jechał WuRC - Śro 16 Mar, 2011
Yarko napisał/a:
pod koniec tych wlotów masz plastik i na nim naklejkę czarną, którą ''specjaliści'',którzy nie do końca ogarniają temat clio lakierują, a tacy zacni eksperci jak my, tylko czekamy na takie okazje
pod koniec tych wlotów masz plastik i na nim naklejkę czarną, którą ''specjaliści'',którzy nie do końca ogarniają temat clio lakierują, a tacy zacni eksperci jak my, tylko czekamy na takie okazje
Tak, to jest potwierdzone, na cliosport.net była dyskusja na ten temat nawet.
Zresztą można sobie te naklejki kupić, ale ztcp. to kosztują jakies 100 funtów, powinienem mieć gdzieś zapisany numer katalogowy.Maciusiowy - Śro 16 Mar, 2011
Yarko napisał/a:
WuRC napisał/a:
Yarko napisał/a:
Tak, to jest potwierdzone, na cliosport.net była dyskusja na ten temat nawet.
Zresztą można sobie te naklejki kupić, ale ztcp. to kosztują jakies 100 funtów, powinienem mieć gdzieś zapisany numer katalogowy.
łezki nie łezki, szczeliny na tylnej klapie faktycznie nie wyglądają dobrze pP - Śro 16 Mar, 2011 po prostu auto z tapet oficjalnych było walone przodem i lakierowane w polsce przez nieznawcę Yarko - Śro 16 Mar, 2011
pP napisał/a:
po prostu auto z tapet oficjalnych było walone przodem i lakierowane w polsce przez nieznawcę
albo grafikowi nie pasowały estetycznie czarne dodatki w zderzaku, albo auto do zdjęć miało lakierowany zderzak i nikt nie zwrócił na to uwagi, albo akurat zabrakło naklejek, albo to egzemplarz testowy, który miał jakieś niedoróbki, albo po prostu w cywilizowanych krajach mają to gdzieś, czy jest jakaś naklejka czy jej nie ma, bo i tak nikt nie zwraca na to uwagi, gdyż nie klepie się tam aut po dachach czy składa jedno clio z 4 ćwiartek, do wyboru do koloru Ryba - Śro 16 Mar, 2011 Cukier 3.43/kg