Kurde, ja to chcialem wkleic. Fajnie ze sie cos rusza ns korzysc kierowcow.iQ - Czw 19 Kwi, 2012 W polsce samochod bez waznego przegladu technicznego ma prawo poruszac sie po drogach? Bart - Czw 19 Kwi, 2012 teoretycznie nie kamil - Czw 19 Kwi, 2012 a w praktyce kilkadziesiąt tysięcy albo więcej jeździ bez ważnego iQ - Czw 19 Kwi, 2012 To fajnie ze powodujac wypadek autem ktore nie ma prawa poruszania sie po drogach ubezpieczalnia musi wyplacic odszkodowanie na naprawe M - Czw 19 Kwi, 2012 Wiesz Mikael, jeśli przerdzewiała vectra kombi z jakiejś wiochy co roku ma podbijany przegląd to jest pytanie co jest taki przegląd wart. A takich samochodów widzę bardzo dużo.iQ - Czw 19 Kwi, 2012 No tak, za flaszke da sie zalatwic prawie wszystko
Ale ogolnie z dupy wyrok wedlug mnie. Jezeli jezdzi tyle tysiecy aut bez przegladu to nie zdziwilbym sie gdyby za jakis czas ta liczba wzrosla, no bo na cholere mi przeglad? PieQt - Czw 19 Kwi, 2012 Widzieli Jimek król http://m.tokfm.pl/Tokfm/1...ma_wybrala.htmlBart - Czw 19 Kwi, 2012 strach lodówkę otworzyć iQ - Czw 19 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
strach lodówkę otworzyć
Masz lodowke? Sie powodzi PieQt - Czw 19 Kwi, 2012
iQ napisał/a:
Bart napisał/a:
strach lodówkę otworzyć
Masz lodowke? Sie powodzi
I to nie byle jaka, z JimkiemPiTT - Czw 19 Kwi, 2012 pytanie na co wyda te 4 tysie zielonych Młody Papież - Czw 19 Kwi, 2012 jak to?! na dzifki!Bart - Czw 19 Kwi, 2012 gdyby Jimek miał serce to by kupił Cześkowi jakiś samochód kamil - Czw 19 Kwi, 2012 ale że nie ma to wyda na czarne dziwki