do tego założyłbym tylko srebrne 2120 w 16' i to wszystko
kosmita - Czw 17 Mar, 2011
tomecki napisał/a:
p.s. co myślicie o niebieskim sporcie? warto się zadłużyć?
nie lepiej wziąć od Mortona?Barejka - Pią 18 Mar, 2011 tomecki, on jest piekny teraz zaluj ze go sprzedales Bart - Pią 18 Mar, 2011
kosmita napisał/a:
tomecki napisał/a:
p.s. co myślicie o niebieskim sporcie? warto się zadłużyć?
nie lepiej wziąć od Mortona?
w promocyjne cenie kosmita - Pią 18 Mar, 2011 Niebieski jest za 23k, Mortona bez felg chyba jakoś podobnie?jarek-malopolska - Pią 18 Mar, 2011
tomecki napisał/a:
zdjęcia z soboty, był u mnie na małym serwisie (fajniejsze koła, eibach prokit/belka w dół plus skrócenie b6'ki z przodu, oleje/filtry/hamulce, kolektor rurowy janspeeda, kierowajka sparco)
listwy w kolorze, to co m sie podoba najbardziej w saxo/106...
piekny jest, do tego te koła.. ech choruje na nie, choc jako ze do tej pory tylko białe, to teraz zastanawiałbym sie czy nie czarne iQ - Pią 18 Mar, 2011 Kurde to czerwone Rallye mistrz Teraz tylko kola na bialo Anonymous - Pią 18 Mar, 2011 może ktoś się pokusi na takiego oto Mercedesa? <- KLIK
pP - Pią 18 Mar, 2011 kogoś porąbało z taką ceną..
na retro classica były takie seryjne merce z silnikiem coswortha za 40tys ojro..wydać 50tys ojro to by to latało!Anonymous - Pią 18 Mar, 2011
Już miałem po niego jechać ale zobaczyłem ze nie mam takiego klucza do kół i odpuściłem vitesse - Pią 18 Mar, 2011
Barejka napisał/a:
tomecki, on jest piekny teraz zaluj ze go sprzedales
ja nie wiem co Wy tak podjarani Tomecki go odpicował ale to niezmieni faktu ze fura została sprowadzona po dzwonie a nie wgniotce parkingowejtomecki - Pią 18 Mar, 2011
vitesse napisał/a:
Barejka napisał/a:
tomecki, on jest piekny teraz zaluj ze go sprzedales
ja nie wiem co Wy tak podjarani Tomecki go odpicował ale to niezmieni faktu ze fura została sprowadzona po dzwonie a nie wgniotce parkingowej
no nie wiem czy wymiana maski i wzmocnienia czołowego to dzwon, błotniki/lampy/zderzak nie ruszone, zresztą niewazne - to nie moje przecież Mick - Pią 18 Mar, 2011 tomecki, dzwoń do Mortą i nie pierdziel!Barejka - Pią 18 Mar, 2011 vitesse, jak nie byl spawany z dwoch to w warunkach polskich jest bezwypakowy Marek23 - Pią 18 Mar, 2011