M - Czw 19 Kwi, 2012 Niedługo cała polityka obsadzona będzie dziwolągami - patrz RPkamil - Czw 19 Kwi, 2012 widziałem z nią jakiś filmik, solidnie przyjmuje was79 - Czw 19 Kwi, 2012
M napisał/a:
Niedługo cała polityka obsadzona będzie dziwolągami - patrz RP
a tam dziwoląg -szarpałbyś, jak reksio szynkę, student kebaba, a wieczorami dosiadał jak szpak czereśniePiTT - Czw 19 Kwi, 2012
was79 napisał/a:
M napisał/a:
Niedługo cała polityka obsadzona będzie dziwolągami - patrz RP
a tam dziwoląg -szarpałbyś, jak reksio szynkę, student kebaba, a wieczorami dosiadał jak szpak czereśnie
jak rumun kotletano name - Czw 19 Kwi, 2012 jak rasta interstejty Franek - Czw 19 Kwi, 2012 Mucha - Czw 19 Kwi, 2012
Najlepszy jest wpis dot. Alfy 156 - psuje się tak często, że nie ujęto jej w statystykach
Jeżeli ktoś się nie zgadza z tym, to ja razem z nim, też tak uważam Ryba - Czw 19 Kwi, 2012 co to za fura ?
pierwsza od prawej
bizon - Czw 19 Kwi, 2012
Bonczek napisał/a:
Najlepszy jest wpis dot. Alfy 156 - psuje się tak często, że nie ujęto jej w statystykach
napisali, ze jest ich tak malo, ze nie ujeli, chyba, ze masz cos innego na mysli
Bonczek napisał/a:
Jeżeli ktoś się nie zgadza z tym, to ja razem z nim, też tak uważam
cos zakreciles bonczus, z czym sie mam zgadzac albo nie
btw: kumpel ma 156 2.4 jtd sportwagon. poza swiecaca od czasu do czasu jedna kontrolka, do ktorej wystarczy wypiac i wpiac jeden czujnik (mozna tez kupic ale to dobrych pare stow) auto bezawaryjne, jezdzi kilka lat, robi duze trasy i jest git.no name - Czw 19 Kwi, 2012 To nie jakiś exlips przypadkiem ?iQ - Czw 19 Kwi, 2012 Chyba Pontiac Fiero czy jakos tak
EDIT:
tak, to Fiero
Ryba - Czw 19 Kwi, 2012 fajny =]Mucha - Czw 19 Kwi, 2012 firebird lepsiejszy
Barejka - Czw 19 Kwi, 2012 bardzo dziwna dyscyplina sportu
sporo wloszczyzny i francuzkiego badziewia, palenie laczka zakazane, ale ruszenie ze sporym zrywem wskazane