PiTT - Czw 19 Kwi, 2012 nie kumam tego, chyba najnudniejszy film jaki widziałem
czesio pewnie zachwycony bo dużo punciaków Barejka - Czw 19 Kwi, 2012 dziwna dyscyplina takie troche wloskie cargo arssss - Czw 19 Kwi, 2012 Panowie może jakoś sie z alkoholizujemy w sobote ?Kamill - Pią 20 Kwi, 2012 Nie kupujcie nigth breaker plus, zarowek h7 osrama. W ciagu 4 miesiecy w 2 autach spalily sie 3 szt . Stare osramy +50 byly dlugowieczne, niestety z tymi polecieli w h@#a.PiTT - Pią 20 Kwi, 2012
Kamill napisał/a:
Nie kupujcie nigth breaker plus, zarowek h7 osrama. W ciagu 4 miesiecy w 2 autach spalily sie 3 szt . Stare osramy +50 byly dlugowieczne, niestety z tymi polecieli w h@#a.
miałem w saxo night breakery przez prawie pół roku i nic się nie działo... tyle tylko że H4 z tego co kojarzęBart - Pią 20 Kwi, 2012 różnica w trwałości między H4 i H7 jest gigantyczna GeKo - Pią 20 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
różnica w trwałości między H4 i H7 jest gigantyczna
+1Barejka - Pią 20 Kwi, 2012 samochód mam ponad 4 lata żarówki po 4zł ze stacji ani jedna się nie spaliła PiTT - Pią 20 Kwi, 2012
Barejka napisał/a:
samochód mam ponad 4 lata żarówki po 4zł ze stacji ani jedna się nie spaliła
taaa tyle tylko że różnica w oświetleniu na korzyść night breakera też jest gigantyczna Pirania - Pią 20 Kwi, 2012 https://www.facebook.com/...&type=1&theaterBart - Pią 20 Kwi, 2012 czuję się człowiekiem gorszej kategorii:
Cytat:
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.
Anonymous - Pią 20 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
czuję się człowiekiem gorszej kategorii:
Cytat:
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.
Link dla Barta, raz:
Bart - Pią 20 Kwi, 2012 hehe, dobre
ps. dzięxkosmita - Pią 20 Kwi, 2012 Kurwa, ale mnie wkurwiają ludzie, którzy rzucają pety na ulicę Przed chwilą zwróciłem jakiejś babie uwagę, to się patrzyła na mnie jak na idiotę Chcą palić, ich sprawa, ale niech nie rzucają tego gówna gdzie popadnie was79 - Pią 20 Kwi, 2012 ten 9 miesieczny bobo jest mistrz: