To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

pum - Pią 20 Kwi, 2012

kosmita napisał/a:
kurcze, ale mnie kurcze ludzie, którzy rzucają pety na ulicę Przed chwilą zwróciłem jakiejś babie uwagę, to się patrzyła na mnie jak na idiotę Chcą palić, ich sprawa, ale niech nie rzucają tego gówna gdzie popadnie

+ milion... jak mnie wkurwiają pety rzucane z samochodów.

no name - Pią 20 Kwi, 2012

pumfkp napisał/a:
kosmita napisał/a:
kurcze, ale mnie kurcze ludzie, którzy rzucają pety na ulicę Przed chwilą zwróciłem jakiejś babie uwagę, to się patrzyła na mnie jak na idiotę Chcą palić, ich sprawa, ale niech nie rzucają tego gówna gdzie popadnie

+ milion... jak mnie kurcze pety rzucane z samochodów.

ja na ogródku mam popielniczki a i tak pety na ziemię rzucają

Pirania - Pią 20 Kwi, 2012

pumfkp napisał/a:
kosmita napisał/a:

+ milion... jak mnie kurcze pety rzucane z samochodów.

szczególnie rzucane przed kołami motocyklisty...

Jakarti - Pią 20 Kwi, 2012

Pirania napisał/a:
Kurwa, ale mnie wkurwiają ludzie, którzy rzucają pety na ulicę :wall: Przed chwilą zwróciłem jakiejś babie uwagę, to się patrzyła na mnie jak na idiotę :wall: Chcą palić, ich sprawa, ale niech nie rzucają tego gówna gdzie popadnie :/

czasem jak widze, ze ktos wyrzuca z auta to mam ochote wyjsc i wpierdolic tego niedopalka do srodka przez okno tam skad trafil na ulice

PiTT - Pią 20 Kwi, 2012

śmieszna sytuacja z życia wzięta

wychodzimy sobie w kilka osób ze sklepu pod robotą, przed nami idzie typ do samochodu, otwiera paczkę szlugów i wyrzuca folię na ziemię...
kumpel zwraca mu uwagę, że coś mu wypadło i żeby to podniósł
gość nawet nie protestował tylko podniósł i wsiadł do fury, chyba trochę zdenerwowany bo jak wrzucił wsteka to centralnie zayebał w auto które właśnie przejeżdżało ;D

Jakarti - Pią 20 Kwi, 2012

a to bylo dobre :D mega dobre.... lol :D
Bart - Pią 20 Kwi, 2012

:rotfl: :rotfl:
M - Pią 20 Kwi, 2012

Karma is a bitch!
:lol2:

Młody Papież - Pią 20 Kwi, 2012

PiTT napisał/a:
śmieszna sytuacja z życia wzięta

wychodzimy sobie w kilka osób ze sklepu pod robotą, przed nami idzie typ do samochodu, otwiera paczkę szlugów i wyrzuca folię na ziemię...
kumpel zwraca mu uwagę, że coś mu wypadło i żeby to podniósł
gość nawet nie protestował tylko podniósł i wsiadł do fury, chyba trochę zdenerwowany bo jak wrzucił wsteka to centralnie zayebał w auto które właśnie przejeżdżało ;D

+1

Mucha - Pią 20 Kwi, 2012

M napisał/a:
Karma is a bitch!
:lol2:

hehe

kamil - Pią 20 Kwi, 2012

hahahah
siema - Pią 20 Kwi, 2012

Rzadko kiedy nadarza się okazja zakupu nowego, a już klasycznego samochodu i to z ostatniego wypustu! Do tego cena bardzo przystępna :)
http://motoryzacja.interi...cza,1787336,320

Na zachętę:

;)

Cassis - Pią 20 Kwi, 2012

Bardzo ciekawy artykuł. http://studioopinii.pl/ar...spert-od-bredni :rotfl:
M - Sob 21 Kwi, 2012

Cassis napisał/a:
Bardzo ciekawy artykuł. http://studioopinii.pl/ar...spert-od-bredni :rotfl:

Świetny merytoryczny artykuł milordzie!

anjas - Sob 21 Kwi, 2012

powiedziałbym nawet "kontrmerytoryczny" - taka równowaga do merytoryki "profesora" z USA ;)