Wiecie jak to jest z allegro.
Ori pasy takaty to chyba 2k najmniej
1390 udało mi się ogarnąć.
i to jest okazyjna cena na pasy??
znaczy sie są z fiuta płetwala błękitnego czy poswięcone przez dalej lame??Michał - Nie 20 Mar, 2011 Bad-i - Nie 20 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
Bonczek napisał/a:
M napisał/a:
znaczy sie są z fiuta płetwala błękitnego czy poswięcone przez dalej lame??
o koorwa ja nawet nie wiem co to jest Takata Anonymous - Nie 20 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
Wiesz, są dżej de em, więc muszą być droższe Jaco - Nie 20 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Bonczek napisał/a:
M napisał/a:
o koorwa ja nawet nie wiem co to jest Takata
Jeśli chodzi o pasy to Takata to Klasyka Gatunku dla każdego JDM-owca Bad-i - Nie 20 Mar, 2011 aha to spoko, ale JDMowcy dlatego je kupuja bo JDMy nie skrecaja czy co??Bonczek - Nie 20 Mar, 2011 Jak coś kosztuje ponad 2k a płacisz za to 1,4k to sam sobie odpowiedz czy to jest okazja PiTT - Nie 20 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Jak coś kosztuje ponad 2k a płacisz za to 1,4k to sam sobie odpowiedz czy to jest okazja
okazje zdarzają się niezwykle rzadko
reszta okazji to zazwyczaj ściema Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 Może kogos zainteresuje http://allegro.pl/slick-m...1495607985.htmlbizon - Nie 20 Mar, 2011 seryjne pasy tez sa takata, przynajmniej u mnie
na wielopunktowe fakt, ze trzeba z poltoraka przynajmniej miec. liczy sie kolor i respekt wsrod fanow kosiarek Misiek_lbn - Nie 20 Mar, 2011 http://moto.allegro.pl/ci...1519453073.html
niezły egzotyk Ryba - Nie 20 Mar, 2011 szkoda, że bałwan wpakował gas =(Bad-i - Nie 20 Mar, 2011