To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Marek23 - Nie 22 Kwi, 2012

kamil napisał/a:
im bardziej niektóre Polskie partie opozycyjne będą walczyć z Rosją, szydzić, obsmarowywać tym bardziej Rosjanie mają to wszystko w dupie. Tak Maćku masz racje, Rosyjska strona prosto w twarz mówi nam "walcie się".
A dlaczego mają tak nie mówić, zachowywać się ? My dla Rosji nie jesteśmy żadnym strategicznym partnerem, a obszczekujemy ich jak ratlerek bernardyna.
Im dłużej będziemy się tak zachowywać, tym dłużej będziemy czekać na nasze rzeczy po Smoleńsku :/

+1, powinnismy ich przeprosić i zapłacić za przechowanie wraku.

M - Nie 22 Kwi, 2012

Kamil troche nierozumie Rosjan, myśli identycznie jak obecny premier ze trzeba im robic laskę na kolanach to wtedy będą nas szanować. Otóż właśnie są takie efekty.
Ogromne dwa błędy:
1.Przygotowanie wizyty i dopuszczenie do lotu
2.Zgoda (nie wiadomo kto się zgodził i jakim dokumentem) na procedowanie wg załącznika do konwencji chicagowskiego po 3 dniach od katastrofy.
Notabene w momencie gdy byla zgoda na kon. chicagowską polscy prokuratorzy musieli pojechać do domu.

Jeśl bysmy procedowali wg wspólnej umowy to bysmy mieli dostęp do wszystkich dowodów od początku.
Dziękuję dowidzenia.

kamil - Nie 22 Kwi, 2012

Marek, nie rozumiesz tej zależności ? Mają nas w dupie, im więcej szczekamy tym bardziej śmieją się i nic nie robią.
M - Nie 22 Kwi, 2012

kamil napisał/a:
Marek, nie rozumiesz tej zależności ? Mają nas w dupie, im więcej szczekamy tym bardziej śmieją się i nic nie robią.

Kamilu... w 75% Rosyjski aparat panstwowy sklada sie z bylych kgbistow, to sa bardzo pragmatyczni ludzie ktorzy na zimno sobie rozgrywaja polityke na zachodzie. To jak oni sie zachowuja w stosunku do jakistam glosow mozna porownac do szczekania psa na przejezdzajacy czolg.

Mucha - Nie 22 Kwi, 2012

faldzip - Nie 22 Kwi, 2012

Chyba w najblizszych wyborach zaglpsuje na PiS, bo chce zobaczyc jak wtedy postepy w sledztwie wystrzela do przodu, dostaniemy wszystkie dowody i wszystko zostanie rozwizane, a Tusk trafi za kratk za zamach czy tez inne zarzuty w sprawie katastrofy, a 10 kwietnia bedzie dniem wolnym od pracy i bedzie przykaz partyjny obchodzenia Dnia Katastrofy Smolenskiej...
A tak na marginesie - emerytury beda od 60 roku, a dlugi ZUSu znikna, gospodarka poszubuje w gore, ceny paliw spadna, wyjdziemy z UE i stworzymy nowa, lepsza unie z Gruzja!
Nie moge sie doczekac, dlatego od dzis - tylko PiS!

Kamill - Nie 22 Kwi, 2012

Akcja od 1:40 :) http://www.sadistic.pl/po...ck-vt113352.htm
Mucha - Nie 22 Kwi, 2012

faldzip napisał/a:
Chyba w najblizszych wyborach zaglpsuje na PiS, bo chce zobaczyc jak wtedy postepy w sledztwie wystrzela do przodu, dostaniemy wszystkie dowody i wszystko zostanie rozwizane, a Tusk trafi za kratk za zamach czy tez inne zarzuty w sprawie katastrofy, a 10 kwietnia bedzie dniem wolnym od pracy i bedzie przykaz partyjny obchodzenia Dnia Katastrofy Smolenskiej...
A tak na marginesie - emerytury beda od 60 roku, a dlugi ZUSu znikna, gospodarka poszubuje w gore, ceny paliw spadna, wyjdziemy z UE i stworzymy nowa, lepsza unie z Gruzja!
Nie moge sie doczekac, dlatego od dzis - tylko PiS!

+1

was79 - Nie 22 Kwi, 2012

ah wskoczę chętnie na 1500 strone :]
M - Nie 22 Kwi, 2012

Wybory mogą być już pod koniec roku - ja nie głosuję na socjalistów czyli pis,po,sld,rp do śmietnika.
Bad-i - Nie 22 Kwi, 2012

M napisał/a:
Wybory mogą być już pod koniec roku - ja nie głosuję na socjalistów czyli pis,po,sld,rp do śmietnika.

ja tam licze na rozsadek i ze nic sie nie zmieni ;)

Barejka - Nie 22 Kwi, 2012

was79 napisał/a:
ah wskoczę chętnie na 1500 strone :]

i ja i ja :] :]

no name - Nie 22 Kwi, 2012

Też se wskoczę :DD
GeKo - Nie 22 Kwi, 2012

Załapę się ? :D
Janusz - Nie 22 Kwi, 2012

ja już chyba nie zdąże ;/