siema - Śro 12 Mar, 2014 Generalnie jest jedna zasada- dla faceta nie warto. Dla kobiety- to zależy.Pirania - Śro 12 Mar, 2014 Najlepszy pomysł z likwidacją takiego kibelka. Zrobienie z niego pom gosp - zdecydowanie fajne i praktyczne rozwiązanie. Potem sie okazuje, że człowiek nie ma gdzie mopów, odkurzacza, suszarki wstawić, bo "kibel gościnny" i się robi pierdoliczek.
Brakuje tylko garderoby i by było perfect. Gratulacje zakupuPiTT - Śro 12 Mar, 2014
M napisał/a:
Brakuje nam jeszcze dyskusji
"Znieczulenie przy porodzie - czy warto?"
M dyskusjozjebywacz Jakarti - Śro 12 Mar, 2014 dokladnie
do reklamy kalety sie dojebal
do mieszkania majka i pralki tez
tylko te aplikacje i bmw M - Śro 12 Mar, 2014 No kurwa,
dyskusja na forum - gdzie postawić pralke - patrzenie na to jest juz ponad moje sily
Zamykam forum
Jakarti - Śro 12 Mar, 2014 teraz to zauwazyles? Bart - Śro 12 Mar, 2014 hh.org AD 2014 - forum podstarzałych tatuśków, dla których sportowym samochodem jest octavia RS tdi, którzy oburzają się na filmiki z nakurwiajającymi przez miasto samochodami, a temat "gdzie na wakacje z dziećmi i dlaczego akurat do Chorwacji" ma 500 stron anjas - Śro 12 Mar, 2014 bo teraz jesteśmy forum lajfstajlowym a nie samochodowym PiTT - Śro 12 Mar, 2014 nie widze nic zlego w takich dyskusjach...MoRToN - Śro 12 Mar, 2014 Przecież to hyde park karwa
Ja tam sie jaram zakupem i urzadzeniem lokum
A że jest to troche inne M3 niż planowałem w zeszłym roku ... no cóż dzik - Śro 12 Mar, 2014
M napisał/a:
No kurwa,
dyskusja na forum - gdzie postawić pralke - patrzenie na to jest juz ponad moje sily
Zamykam forum
To nie od dzisiaj. "sendan w benzynie, oszalałeś?".
Jeszcze jest nadzieja że część kadry pamięta co to seks, bo co to hh to na pewno nie.faldzip - Śro 12 Mar, 2014
MoRToN napisał/a:
Ja tam sie jaram zakupem i urzadzeniem lokum
ja też się jarałem, ale mineło jakieś 1.5 miesiąca od odbioru i już mam kaarwa dość! faken! wszystko ładnie pięknie, jak się z kimś umawiasz i choćby miał najlepsze opinie to i tak cos spyerdoli wszystko ma dostepnosc 2-3 dni robocze, co oznacza, ze po 7 dniach powiedza Ci, ze jeszcze tylko 3 dni i bedzie itp itd no a tak poza tym to jest spoko Franek - Śro 12 Mar, 2014
faldzip napisał/a:
ja też się jarałem, ale mineło jakieś 1.5 miesiąca od odbioru i już mam kaarwa dość! faken! wszystko ładnie pięknie, jak się z kimś umawiasz i choćby miał najlepsze opinie to i tak cos spyerdoli wszystko ma dostepnosc 2-3 dni robocze, co oznacza, ze po 7 dniach powiedza Ci, ze jeszcze tylko 3 dni i bedzie itp itd no a tak poza tym to jest spoko
+ milion
Zamówiłem drzwi. Jak sama nazwa wskazuje składają się z ościeznicy, skrzydła i klamki.
3 pary
2 pary skrzydeł ze złym szkłem (miało być mleczne jest przeźroczyste)
3 pary klamek nie ten model co zamawiałem
1 ościeznica uszkodzona w transporcie
1 ościeznica źle zmierzona.
Czekałem 6 tygodni na to.
Teraz już mijają kolejne 2 tygi.
W przyszłym tyg mam mieć. Ciekawe co przyjdzie....EmerytRs2 - Nie 16 Mar, 2014 tak stopy procentowe maja wzrosnac, /michał ile za m2?anjas - Nie 16 Mar, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
tak stopy procentowe maja wzrosnac, /michał ile za m2?