Kamill - Czw 08 Sty, 2015 Dobrze że można im oddać, przy zakupie internetowym pewnie było by się w większej dupie znając polskie realia.anjas - Czw 08 Sty, 2015 przy zakupie internetowym to można przez 10 dni oddać bez podawania przyczynyJakarti - Czw 08 Sty, 2015 czy od nowego roku nie jest to czasem 14 dni?was79 - Czw 08 Sty, 2015 tak, zmienili toKamill - Czw 08 Sty, 2015
anjas napisał/a:
przy zakupie internetowym to można przez 10 dni oddać bez podawania przyczyny
No tak, ale wyślesz będą marudzić że używane, albo nie odbiorą, a kasę będą oddawać miesiąc.Bad-i - Czw 08 Sty, 2015 W sumie jestem ciekawy co zrobia jak powiem ze chce oddac/reklamowac. Beda musieli tyle razy przyjezdzac az udowodnia ze ta funkcja dzialaKamill - Czw 08 Sty, 2015 A co to za sklep?Bad-i - Czw 08 Sty, 2015
Kamill napisał/a:
A co to za sklep?
Salon Marantz w Warszawie (chyba jedyny).
Do końca tygodnia ma przyjechać kierownik salonu i to ustawićCartoon - Czw 08 Sty, 2015
Bad-i napisał/a:
Kamill napisał/a:
A co to za sklep?
Salon Marantz w Warszawie (chyba jedyny).
Do końca tygodnia ma przyjechać kierownik salonu i to ustawić
Myślę, że nie będą robili problemów i oddadzą kasę, jeśli nie uda im się tego ogarnąć. W innym przypadku byłoby to słabe wizerunkowo... bo sprzęt chyba najtańszy nie był.Chloru - Czw 08 Sty, 2015 Bad-i, a czy ktoś próbował to przywrócić do ustawień fabrycznych? Dla mnie trochę to dziwne - wydaje się dość podstawową funkcjonalnością/konfiguracją.Bad-i - Czw 08 Sty, 2015
Chloru napisał/a:
Bad-i, a czy ktoś próbował to przywrócić do ustawień fabrycznych? Dla mnie trochę to dziwne - wydaje się dość podstawową funkcjonalnością/konfiguracją.
Tak, wczoraj go resetowali i jak to Oni mowia stawiali go od zera.
O tyle jest fajnie ze mi sie raz to udalo. Ale stwierdzilem ze jak tyle place to nie bede sie sam tym denerwowal tylko zrobimy to razem Jakarti - Czw 08 Sty, 2015 was79 - Czw 08 Sty, 2015 Kamill - Czw 08 Sty, 2015 A może denona, właśnie podjechał pod blok i wnosi na górę, sądzę że sami też podłączają i montują.
pP - Czw 08 Sty, 2015 no offence ale czasami mam wrażenie, że siedzisz w domu i wyglądasz przez okna robiąc zdjęcia high life