saxorulez - Pią 20 Paź, 2006 widziałem to zdjęcie już parę lat temu... u Michnika było. Ale nie wiedziałem czy ma zostac ujawniane czy nie... naszczęscie Anjas - były doradca Milczanowskiego i innych wyłowił z zakamrków szafy tą fotkę ponowniestrick - Pią 20 Paź, 2006 Pewnie z powodu tego zdjęcia została wywołana afera Rywina Bo nie wiedomo kto jest powiedzmy naprzeciw Kuby I pewnie Michnik chciał wydrukować zdjęcie a Rywin nie Anonymous - Pią 20 Paź, 2006
Michał napisał/a:
a jak tam wasz klub sie rozwija ?? w dobra strone
Mam nadzieje ze w dobra - po zimie sie okaze
eM napisał/a:
Ja mysle ze skoro tak moze zróbmy Club Wars !!!!!!!!
wystawny swoje flagowe hothatche i porównajmy ich parametry
Jestesmy otwarci na takie propozycje - moze jakies zasady ustalimy - system pucharowy/inny ?dzik - Pią 20 Paź, 2006 Ja sie chetnie spotkam z klubem hothatch.pl by wymienic doswiadczenia i calusy.
Ale ten klub jest dla mnie zagadka, strony nie widac, jedyne co spotkalem z tego kluby to jakas nexia z brewkami i duza rura z tylu. Moze gosc ja dobrze ogarnia i jest hot ale profil klubow troche inny jest Anonymous - Pią 20 Paź, 2006
dzik napisał/a:
Moze gosc ja dobrze ogarnia i jest hot ale profil klubow troche inny jest
nexia jest autem zastepczym ... (od teraz) ... wlasciwe auto juz na warsztacie
dzik napisał/a:
strony nie widac
forum wisi dzik - Pią 20 Paź, 2006 A nasze dziala i dlatego hh.pl sucks
A tak z ciekawosci rzuc jakies mocniejsze wozki ktore u was sa.Anonymous - Pią 20 Paź, 2006
dzik napisał/a:
A tak z ciekawosci rzuc jakies mocniejsze wozki ktore u was sa.
Peugeot 106 (142KM/140Nm)
Suzuki Swift 1.3 GTi Turbo (moc nieznana)
Fiat Punto GT (142KM/niepamietam)
dzik napisał/a:
A nasze dziala i dlatego hh.pl sucks
nasze wisi w sensie wisi w internecie: www.hot-hatch.pldzik - Pią 20 Paź, 2006
sebson napisał/a:
Suzuki Swift 1.3 GTi Turbo (moc nieznana)
Ooo, cos syczacego. Ile laduje?Anonymous - Pią 20 Paź, 2006
dzik napisał/a:
Ooo, cos syczacego. Ile laduje?
0,4 - 0,6
ale teraz tez na warsztacieJakarti - Sob 21 Paź, 2006
anjas napisał/a:
UWAGA,
[...]
A oto kontrowersyjna fotka:
nie skomentuje. od razu zabije KonradMK - Sob 21 Paź, 2006 od razu do gały Anonymous - Sob 21 Paź, 2006 anjasowi pochwe dac! mistrz.Jakarti - Pon 23 Paź, 2006 panowie? robimy cos z dzisiejszymi zdjeciami? czy juz sie Wam odechcialo?strick - Pon 23 Paź, 2006 Dariano was olał i już własne foty ma Dariano - Pon 23 Paź, 2006
strick napisał/a:
Dariano was olał i już własne foty ma
Nie przesadzaj to ze zrobilem pare fotek na wlasna reke nie znaczy ze nie mam ochoty na grupowe zdjecie