Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG
Marek23 - Pon 07 Wrz, 2015 Dzik, 4x4 280, nie warto dołożyć, zaprogramować i wyprzedzać wszystko prawą stroną? Kurde, w czw jestem w Wawie, chyba musisz się przejechać moją Dacią,żeby zrozumieć że "boost is the only replacement for image and looks" dzik - Pon 07 Wrz, 2015
Justine napisał/a:
Dzik, to co stajesz teraz na krechę z Fiestą?
Dalej aktualne, wpadaj szybko.
Marek23 napisał/a:
Dzik, 4x4 280, nie warto dołożyć, zaprogramować i wyprzedzać wszystko prawą stroną? Kurde, w czw jestem w Wawie, chyba musisz się przejechać moją Dacią,żeby zrozumieć że "boost is the only replacement for image and looks"
Bolącej dupy nie przeskoczę, jeździłem jeszcze superbem i nie mogę znaleźć miejsc na fotelach. Wygląd mi się podoba ale niestety przez fotele ten pomysł padł. Octavia ma lepsze, nawet w rapidzie mi się lepiej siedziało.PiTT - Wto 08 Wrz, 2015 moze w superbie fotele przewidziane sa pod inne gabaryty kierowcy dzik - Wto 08 Wrz, 2015 Fotele w superbie maja dla mnie problem na wysokości łopatek, dziwnie wystają.
W skórzanych L&K dochodzi jeszcze twardość, żona narzekała z tylnej kanapy po 10 minutach.
Superb:
Paseratti, wygodne:
PiTT - Śro 09 Wrz, 2015 świat się kończy https://www.youtube.com/watch?v=Pn1tNjkma-QKamill - Śro 09 Wrz, 2015 Tam gdzie subaru wrzuca 3jke 95km/h (co i tak jest dość krótko) to passat ma 4rke Skrzynia i przełożenie załatwia temat.PiTT - Śro 09 Wrz, 2015 wyścig jest wyścig, nie tłumacz przegranego Kamill - Śro 09 Wrz, 2015 Tłumacze nie bronię. Trochę gula właścicielom subaraków pewnie skoczyła PiTT - Śro 09 Wrz, 2015
Kamill napisał/a:
Tłumacze nie bronię. Trochę gula właścicielom subaraków pewnie skoczyła
mysle ze nie
to zupelnie inne grupy klientow
niesamowite jest to ze "jedynie" 240KM potrafi zrobic 100 w 5.5 sekKamill - Śro 09 Wrz, 2015
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
Tłumacze nie bronię. Trochę gula właścicielom subaraków pewnie skoczyła
mysle ze nie
to zupelnie inne grupy klientow
niesamowite jest to ze "jedynie" 240KM potrafi zrobic 100 w 5.5 sek
Są takie auta
PiTT - Śro 09 Wrz, 2015 łooo dzizasie, ale Cię zlał
zakładam że 240 konny golf 1 z przelozonym napedem 4x4 tez sie rozpedzi szybciej, ale nie taki byl cel mojej wypowiedzi Kamill - Śro 09 Wrz, 2015 Do setki byłem pierwszy i mam 210KM, a on 420 8-)Marek23 - Pią 11 Wrz, 2015 Kamil, tylko,że koleś masakrycznie zepsuł start. Cudów nie ma...
Dzik, passat juz zakupiony? Zastanów się dobrze. Wczoraj leczyłem kompleksy z nowym 428 i SQ5 tdi, odjezdzanie temu drugiemu powyżej 250 niezapomniane. Kocham mój czeski szajs lukp - Pią 11 Wrz, 2015 Marek23 tak poważnie nie brakuje ci trakcji przy takiej mocy? Zastanawiam sie czy przy blisko 300km i oska daje radeMarek23 - Pią 11 Wrz, 2015 Na 1 brakuje, na 2 na rownym i suchym wogole, czasem jest lekki spin, przez co wskakuje na wyzsze obroty i idzie dalej. Na mokrym czy bardzo nie rownym wiadomo,ze jest problem. Ja glownie maksymalne przyspieszenia mam od 100 wzwyz i wtedy te 290 przy 4800-6500 odjezdzaja nawet 3.0 tfsi jesli to nie S4.