Loko - Pon 20 Lis, 2006 Dobra to moze ja już się nie będe pojawiał, bo potem będzie wstyd jak przegram Dariano przestań już grać nie mozęsz być szybszy strick - Pon 20 Lis, 2006 Dawaj Dariano, nie przestawaj; moze wkońcu Loko znajdzie swojego pogromce po tylu naszych klęskach Loko - Pon 20 Lis, 2006 Ale ja już nie jade więcej
Jak to śpiewał pewien pan:
"Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść NIEPOKONANYM" strick - Pon 20 Lis, 2006 Loko cykor Loko - Wto 21 Lis, 2006 Loko jest jak schumacher Wiedział kiedy odejść, żeby pozostać legendą , co innego taki Villeneuve dobry chłopak był debiut w f1 miał zajebistym jeden z najlepszych, ale jezdził tak długo aż go wyjebali z bmw na rzecz debiutanta i stracił tym samym cały szacunek, zresztą już dawno się pogrążył bo nic nie pokazywał, a jakby odszedł wczesniej to by zachował dobre imie. strick - Wto 21 Lis, 2006
Loko napisał/a:
Villeneuve dobry chłopak był
Czyli miał odejść w 97?Loko - Wto 21 Lis, 2006 powinien przejezdzić 96 i 97, ale kto mógł to przewidzieć ze potem mu tak słabo pójdzie, ale jakby przejezdził tylko te dwa sezony to dzis byłby legendą. A tak jedyne wzmianki które o nim usłyszymy to takie zę ustąpił miejsca wielkiemu mistrzowu Kubicy Dariano - Wto 21 Lis, 2006 Dobra dobra loko nastepne gp juz za tydzien moj nowy czas sprawil ze jestem podkozaczony progres w czasaCH JEST ZNACZNY WYSOKE 1,34 Z DUZA POWTAZALNOSCIA JESTEM GOTOW STAWIC CI CZOLA :DDDDLoko - Wto 21 Lis, 2006 Nie no ja niemoge, jestem chory, boli mni epalec i mam 3 bardzo ważne spotkania w tym czasie strick - Wto 21 Lis, 2006 A masz już głos?Loko - Wto 21 Lis, 2006 O nie wiem nawet , udało mi się naprawic po cześci, głos na kompie genneralnie jest, ale nie ma go w filmikach online na przykład google video. W LFS jeszcze nie sprawdzałęm, ale wydaje mi się że powinien być strick - Wto 21 Lis, 2006 Jak jest głos to mozesz grać Loko - Wto 21 Lis, 2006 Pewnie ze postaram się być, pod presją mi się lepiej jezdzi wogóle chyba wiekszość rzeczy lepiej robie pod presją bo tak to jestem zbyt leniwy
A jak jest ciśnienie to sie staram.strick - Wto 21 Lis, 2006 Twoje cisńienie znowy bedzie sie nazywało Dariano
A inni będą pomagali Darkowi zepchnąc Cię z drogi Loko - Nie 26 Lis, 2006 Ktoś pytał kiedyś dzieś jakoś o kierownice i pisałem że DFP się wyróżnia i jest jedna z lepszych bo ma 900 stopni obrotu.
Ale okazało się zę jestem mocno nie w temacie, bo ligitech wypuścił g25.
Kierownica ma 900 stopni obrotu, 3 pedały gaz hamulec sprzęgło !!!!!, 6 biegową skrzynie !!!!! wieniec kierowicy i gałka zmiany biegów pokryty skórą, stal nierdzewna i wiele innych bajerów. Po prostu miazgaaaaaaa pojezdził bym na takim cudzie.
http://www.logitech-sklep.pl/local/news/166