Anonymous - Czw 18 Maj, 2006 Gratki i dawaaaaaaaj fotki Loko - Czw 18 Maj, 2006 Heh to na razie jedna pogl±daowa, bo do profilu w pimpie musze jakie¶ ładniejsze zrobić
Michał: zgadza sie na pocz±tku chcaięłm hanie, najlepiej vti , no ale niestety vti jest baaardzo ciężko znaleĽć w jakim¶ rozs±dnym stanie i pieni±dzach. No a potem to już szukałem 3 aut saxo/106/hania i do tego momentami dochodziło 206 no ale w końcu znalazło sie saxo
Dziekuje wszystkim za gratulacje anjas - Czw 18 Maj, 2006 A jak pierwsze wrażenia z jazdy?Loko - Czw 18 Maj, 2006 Jak najbardziej pozytywne, przy¶piesza to sobie nieĽle:d, trzyma w zakrętach tez przyjemnie, najgorsze odczucia mam z kiera, wspomaganie jest lekkie i cieżko wyczuć co sie dzieje tak do konca z przednimi kołami, moze to kwestia przyzwyczajenia.saxorulez - Pi± 19 Maj, 2006 ¶wieże sworznie i podpory wachacza poprawiaj± to uczucie .. lepiej czujesz przez kierownice co się dzieje z kołamiLoko - Pi± 19 Maj, 2006 Mi sie wydaje, że ma na to też wpływ rodzaju wspomagania, w focusie jest wspomaganie, które się utwardza wraz ze wzrostem prędko¶ci, a tutaj kiera pracuje bardzo lekko cały czas.Niemy - Sob 20 Maj, 2006
Loko napisał/a:
najgorsze odczucia mam z kiera, wspomaganie jest lekkie i cieżko wyczuć co sie dzieje tak do konca z przednimi kołami, moze to kwestia przyzwyczajenia.
tez tak mialem na poczatku, przyzwyczaisz sie szybko Loko - Sob 20 Maj, 2006 Wł±¶nie wyczytałem, że saxo ma wspomaganie elektrohydrauliczne o zmiennej sile, czyli to jednak nie to
Kierownica kierownic±, pewnie sie przyzwyczaje, ale to co zrobiły mi dzi¶ hamulce :546: to już grubsza sprawa Padał deszczyk dzi¶ u mnie no i postanowiłem poprubować sobie jak to hamuje. Dojeżdżam do ¶wiateł jest czerwone za mn± pu¶ciutko no to w hamulec. I jakie było moje zdziwienie, kiedy dupa zaczeła mnie wyprzedzać, prosta droga, tylko troche mokra, a tył uciekał jak szalony, bez odpuszczenia hamulca i reakcji kierowajk± spokojnie dało by sie wykręcić b±ka. Potem próbowałem jeszcze kilka razy i za każdym razem miotało dup±, zmieniała sie tylko strona w któr± nadrzucało.
Generalnie wygl±da mi to jakby tylne kółka za szybko sie blokowały.
Jest w saxo jaki¶ korektor siły hamowania?
Słyszałem ze saxo lubi rzucić dupka przy hamowaniu w zakrcie, no ale na prostej?Dariano - Sob 20 Maj, 2006 Korektor w saxo jest przy lewym tylnym kole jest tam taka długa srubka i sie nia bawisz o ile dobrze pamietam to klucz 10kaMaciek - Sob 20 Maj, 2006 Gratuluje wyboru i czekamy na foty w pimpie :564:k-mart - Sob 20 Maj, 2006 bardzo ladnie, gratki! Maciek - Sob 20 Maj, 2006 ładny taki czerwony.... dach na biało z duzym logiem cytryny, biała stalowa fela, zglebić, głosny wydech i rallystyle pełn± gemb± saxorulez - Sob 20 Maj, 2006
Loko napisał/a:
Wł±¶nie wyczytałem, że saxo ma wspomaganie elektrohydrauliczne o zmiennej sile, czyli to jednak nie to
Kierownica kierownic±, pewnie sie przyzwyczaje, ale to co zrobiły mi dzi¶ hamulce :546: to już grubsza sprawa Padał deszczyk dzi¶ u mnie no i postanowiłem poprubować sobie jak to hamuje. Dojeżdżam do ¶wiateł jest czerwone za mn± pu¶ciutko no to w hamulec. I jakie było moje zdziwienie, kiedy dupa zaczeła mnie wyprzedzać, prosta droga, tylko troche mokra, a tył uciekał jak szalony, bez odpuszczenia hamulca i reakcji kierowajk± spokojnie dało by sie wykręcić b±ka. Potem próbowałem jeszcze kilka razy i za każdym razem miotało dup±, zmieniała sie tylko strona w któr± nadrzucało.
Generalnie wygl±da mi to jakby tylne kółka za szybko sie blokowały.
Jest w saxo jaki¶ korektor siły hamowania?
Słyszałem ze saxo lubi rzucić dupka przy hamowaniu w zakrcie, no ale na prostej?
sprawdz stan opon oraz tylnej belki.. mozliwe ze juz ma luzy i koła jad± gdzie chc±..Loko - Sob 20 Maj, 2006 Hmm oponki s± eleganckie, tylna belka cholera j± wie, do sprawdzenia.
A to Łukasz wykluczasz (ładny rym ), że to sprawa korektora?, bo ja bym sie w tym kierunku kierował
Wygl±da to tak, że je¶li gwałtownie zablokuje wszystkie koła to raczej leci prosto, gorzej sie sprawa ma kiedy przednie s± na granicy przyczepno¶ci, to wydaje mi sie, że wtedy tylne ja trac± wcze¶neij.
Musze to posprawdzać wszystko ale na razie nie mam kurcze czasu
Ale powoli powoli i dojde z wszystkim do ładu Jakarti - Nie 21 Maj, 2006 jako, ze o wszystkim i o niczym to zerknijcie na to.. dla mnie ta wielka tama to swiadectwo tego ze chinczycy sa nieobliczalni.. wydali na nia wiecej niz 30% naszego PKB... lol .. i trzeba szybko furki ogarniac bo za jakies 20 lat juz nie bedzie citroneow, fordow czy fiatow.. beda tylko song yang, daewoo a w najlepszym przypadku suzuki i toyoty.. od japonczykow..