Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem
Kamill - Wto 23 Paź, 2012 No dobra, a co z tą klatką, czemu nikt nie oddaje auta gdzieś w okolicy Warszawy ? Tylko trzeba z furą dymać pod Kraków?Anonymous - Wto 23 Paź, 2012
Kamill napisał/a:
No dobra, a co z tą klatką, czemu nikt nie oddaje auta gdzieś w okolicy Warszawy ? Tylko trzeba z furą dymać pod Kraków?
No jak to... a Przemo-Car zachwalany to co?Bonczek - Wto 23 Paź, 2012 Ja robiłem u Treli i jest ok.daniel-pl12 - Wto 23 Paź, 2012 według mnie pozorna oszczędność z tymi wszystkimi wyjazdami później może się okazać że z tej opcji "nieprzewidziane wydatki" trzeba naprawdę dużo podebrać,jest naprawdę paru gości co ogarniają temat w tym aspekcie.Ja na Termin Kozaka czekałem 5 miesięcy po czym temin zapadł na 16 listopada.Ale u mnie rach ciach i po strachu a z tego co wiem Vikary ma full roboty właśnie z autami spoza Wawy...Kamill - Wto 23 Paź, 2012 No i to jest odpowiedz a nie o spalaniu jakieś pitu pitu Mrozu - Wto 23 Paź, 2012 Bonczek i ile zapłaciłeś? my w firmie robiliśmy 1 klatkę i 3 rollbar i też byliśmy zadowoleni z jakościdaniel-pl12 - Wto 23 Paź, 2012
Bonczek napisał/a:
Ja robiłem u Treli i jest ok.
no bo jest,bądź co bądź Bonczek - Wto 23 Paź, 2012 Ja miałem cenę indywidualnie ogarniętą, ale za taką klatkę Trela normalnie wołał 2500-2600. Samochód był u niego niecałe 2 tyg.Mrozu - Wto 23 Paź, 2012 mocno rozbudowana była czy podstawowa?rasta - Wto 23 Paź, 2012 Ja dałem 1k za rollbar u Treli, też po znajomości i trwało to ze 2 miesiące i jeszcze zapomniał o jednej rurze, o którą prosiłem. Pojechałem dpi przemawia i zrobił braki od ręki. Pomijając to wszystko, Trela to co zrobił zrobił dobrze, tak twierdzą przynajmniej eksperci.misiek - Śro 24 Paź, 2012 Ja wstawiam w grudniu do Przema samochód na zaklatkowanie, po odbiorze wkleję jakieś fotyrasta - Śro 24 Paź, 2012 Źle nie zrobi faldzip - Śro 24 Paź, 2012
Mick napisał/a:
Jeśli nie masz lejcy na lawetę, to lepszym rozwiązaniem będzie dla Ciebie autolaweta - Chrzanek ma namiar
Szukalem w necie info na ten temat, ale zeznania sa sprzeczne - znaczy kazdy pisze o masie auta, albo lawet ale kazdy o innej masie w kazdym razie, jak w mondeo jest DMC przyczepy z hamulcem = 1500kg to chyba da rade znalezc taka, co z saxo na sobie sie zmiesci w tym limicie?misiek - Śro 24 Paź, 2012
rasta napisał/a:
Źle nie zrobi
Wiem Robił mi wydech w eSCzy qbus - Śro 24 Paź, 2012
Cytat:
jak w mondeo jest DMC przyczepy z hamulcem = 1500kg to chyba da rade znalezc taka, co z saxo na sobie sie zmiesci w tym limicie?
Wg mnie nie ma takiej możliwości ale niech się wypowie Bart