To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [PZM] PZMot & 3 liga

qbus - Nie 19 Paź, 2008

W tym momencie plan wyglada nastepujaco:
- 7 łączonych rund mp+pzm
- zmiana nazwy na puchar polski
- kazdy ak ktory zorganizuje taka eliminacje jest zobligowany do organizacji w ciagu roku 2 rajdow 3 ligowych co daje 14 takich rajdow w ciagu roku w calej polsce

szymlorek - Nie 19 Paź, 2008

Fajnie by było gdyby ten puchar doszedł do skutku, pilotowanie w kjsach średnio mnie kręci ale jak będzie okazja to z niekrytą przyjemnością usiądłbym gdzieś na prawym do trzeciej ligii więc również z niecierpliwością oczekuje wiążących info na temat pucharu :)
CHRZANEK - Nie 19 Paź, 2008

qbus napisał/a:
plan wyglada nastepujaco:
- 7 łączonych rund mp+pzm
- zmiana nazwy na puchar polski
- kazdy ak ktory zorganizuje taka eliminacje jest zobligowany do organizacji w ciagu roku 2 rajdow 3 ligowych co daje 14 takich rajdow

Świetny plan.
Tak samo sobie to wyobrażałem.
Pozostaje jedna kwestia do wyjaśnienia: Start MP i PZM w taki sposób żeby sobie nie przeszkadzać. Moze dobrym pomysłem by było zrobienie sobota PZM/Niedziela MP albo odwrotnie (ewentualnie piątek/sobota)

14 rund 3 ligi to :
1) zbyt optywistyczne
2) może stanowić zbyt duże obciążenie dla startujących.
Optymalnie by było gdyby było liczonych 5-6 rund z całego sezonu żeby można było sobie wybrać gdzie chcemy jeżdzić, albo podział kraju na regiony i czempionaty regionalne.

Tak czy inaczej zamysł jest dobry.

GeKo - Nie 19 Paź, 2008

Dla mnie łączenie PZM +MP to totalny niewypał. Gdy pojawiały się pierwsze rundy organizowane wg tej techniki uważałem to za strzał w 10. Myślałem promocja szansa pokazania się przed szerszą publicznością i mediami. Prawda jest taka że wtedy PZM jest totalnie olewany, są traktowani jak 5 koło u wozu, które służy do zapychania budżetu po kiepskiej frekwencji MP.
Bad-i - Śro 17 Gru, 2008

troche odkopie ale nadal szukam jakichkolwiek informacji na temat RD3L - czy ktos cos wie wiecej poza faktem ze AKluby musza je ogranizowac ??
Mick - Śro 17 Gru, 2008

Bad-i napisał/a:
troche odkopie ale nadal szukam jakichkolwiek informacji na temat RD3L - czy ktos cos wie wiecej poza faktem ze AKluby musza je ogranizowac ??

może zadzwoń do MAK i pogadaj z Michałem. on chyba najwiecej będzie wiedział. próbowałem z nim gadać na Karowej, ale spisywał czasy przejazdów i nie bardzo miał czas.

Bad-i - Śro 17 Gru, 2008

Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:

może zadzwoń do MAK i pogadaj z Michałem. on chyba najwiecej będzie wiedział. próbowałem z nim gadać na Karowej, ale spisywał czasy przejazdów i nie bardzo miał czas.

moze jakis namiar - ja nie znam MAK a tym bardziej zadnego Michała (z MAK)

Anonymous - Śro 17 Gru, 2008

odezwij sie do Bero gg 3720110 powiedz,ze ode mnie .... on siedzi w temacie (poza tym kojarzysz go z BK w AK Centrum - z filipem zawsze prowadza)
Bad-i - Czw 18 Gru, 2008

Marcel 08 napisał/a:
odezwij sie do Bero gg 3720110 powiedz,ze ode mnie .... on siedzi w temacie (poza tym kojarzysz go z BK w AK Centrum - z filipem zawsze prowadza)

dzisiaj jade na spotkanie z Witkiem - powiedzial ze wszystko załatwi bo w Łodzi łatwiej ;)

Anonymous - Czw 18 Gru, 2008

Bad-i napisał/a:

dzisiaj jade na spotkanie z Witkiem - powiedzial ze wszystko załatwi bo w Łodzi łatwiej ;)

a chcesz kwit do licencji? - mam chyba przy sobie to ogarniesz i moja ;D

Bad-i - Czw 18 Gru, 2008

Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:

a chcesz kwit do licencji? - mam chyba przy sobie to ogarniesz i moja ;D

bede jechał z HKH to miej go przy sobie - zajade po drodze do ciebie (pożyczyc ci CB)

Bad-i napisał/a:
bede jechał z HKH to miej go przy sobie - zajade po drodze do ciebie (pożyczyc ci CB)

mam mam spokojnie ;D przywieź mi coś :rotfl: i tak chętnie pożyczę moje CB od ciebie do wtorku :lol2:

Bad-i prosze Regulamin 3L 2009 http://www.pzm.pl/userfil...n_RD3L_2009.pdf
Bad-i - Czw 18 Gru, 2008

Marcel 08 napisał/a:
Bad-i prosze Regulamin 3L 2009 http://www.pzm.pl/userfil...n_RD3L_2009.pdf

Regulamin juz czytalem, niestety nie wnosi nic nowego. Jedyne co mnie interesuje to kalendarz RD3L i obowiązek organizowania eliminacji przez AK.

GeKo - Pią 30 Sty, 2009

Są zmiany w regulaminie, dopuszcza się samochody nie homologowane

tutaj

Jest dość liberalny, szkoda ze nie dotyczy to samochodów homologowanych wtedy byłoby jeszcze łatwiej.