Niemy - Sob 23 Sty, 2010 albo duzolitrazowym dryft transitem qbica - Sob 23 Sty, 2010
peugeot lekko zasypany Kamilbike - Pon 25 Sty, 2010 Idac dzis do Focusa troche sie wystraszylem bo 3 sasiadow stalo przy samochodach i wykrecalo akumulatory, niestety mrozek dal mocno w kosc. Otworzylem woz, zagrzalem swiece na 2 x i odpalil. Na termometrze -20 W nocy podobno bylo -25
Jak u Was po dzisiejszej nocy, udalo sie wozy odpalic?M - Pon 25 Sty, 2010 Ja dwa dni wczesniej musialem doladowac aku w domu, narazie odpukać kręci jak wściekły.
Ale to pewnie dlatego ze robie bardzo male odcinki - najwyzej po kilka km - nie ma sie kiedy naladowac.Anonymous - Pon 25 Sty, 2010 Ja na 4 km dnia wczorajszego 5 razy zapalałem na hol BMW w tds ogolnie to jest jakas tragedia to marznące paliwo , i te temperatury 106 - Pon 25 Sty, 2010 ja musialem przepalic golfa w nocy Kamilbike - Pon 25 Sty, 2010 Punto niestety poleglo dzis bedzie reanimacja, no ale niestety jak sie pali woz 1/10 dni to tak musialo sie stac. Chociaz aku jest naladowany i kreci to odpalic nie chceWalle - Pon 25 Sty, 2010 Hondą wczoraj zrobiłem 150km, więc dziś rano wiedziałem, że odpali, choć z małym trudem.
BMW poległo - kable nie pomogły, muszę zabrać aku do domu....Janusz - Pią 29 Sty, 2010 dzisiaj po wyjściu z pracy, moim oczom ukazał się taki oto widok :
Barejka - Pią 29 Sty, 2010 mysleli ze jak francuz to nie odpali, dlatego nasypali na niego sniegu Maciusiowy - Sob 30 Sty, 2010 masz zenony? Barejka - Sob 30 Sty, 2010 zenon, masz janusze? Janusz - Sob 30 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
masz zenony?
nie, clio seryjnie to ma raczej oświetlacze a nie reflektory
ale żadnych chińskich badziewnych zenonów nie ma i nie będzie mieć k-mart - Sob 30 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
ale żadnych chińskich badziewnych zenonów nie ma i nie będzie mieć
szkoda
Passenger - Nie 31 Sty, 2010 Świeżo po myjni