ICE - In Car Entertainment - Projektor czy PLAZMA/LCD
Bad-i - Wto 01 Paź, 2013 O fak to juz sa tv 800hZ????MoRToN - Wto 01 Paź, 2013 teraz to juz epweni 1k
Mój jest z zeszłego roku
Tzn nie wiem czy różnica w obrazie jest winą czestotliwości czy inne bebechy ma ale widać to fhuy.MoRToN - Wto 01 Paź, 2013 I wyglądaja
anjas - Wto 01 Paź, 2013 Mam soniaka 55. Zadowolony jestem, obraz naprawdę cool.
Zastanawiałem sie nad samsungiem ale jak dla mnie jest jakiś taki przejaskrawiony. Pewnie kwestia ustawień, ale na dzień dobry mi nie podszedł.
Problem z Sony miałem jeden - nie odtwarza plików .mkv. Ale szybko sobie poradzilem.Bad-i - Wto 01 Paź, 2013 Andrzej jaki masz model?anjas - Wto 01 Paź, 2013 KDL-55hx751, pewnie robią juz nowszy model.Jakarti - Śro 02 Paź, 2013 MoRToN,
to jest telewizor czy żart? PiTT - Śro 02 Paź, 2013
anjas napisał/a:
Mam soniaka 55. Zadowolony jestem, obraz naprawdę cool.
Zastanawiałem sie nad samsungiem ale jak dla mnie jest jakiś taki przejaskrawiony. Pewnie kwestia ustawień, ale na dzień dobry mi nie podszedł.
raczej nie kwestia ustawień, po prostu Samsung wychodzi z założenie że im ostrzejszy obraz i jaskrawsze kolory tym ładniej...
nie do końca tak jest
Mortona Samsung to już dizajnerski mebel a nie tv Jakarti - Śro 02 Paź, 2013
PiTT napisał/a:
Mortona Samsung to już dizajnerski mebel a nie tv
dla mnie szok
extra!MoRToN - Czw 03 Paź, 2013 No fajne so.
A trochę "podkręcony" obraz mi nawet pasuje. I tak coraz mniej naturalnych nagrań w TV.PiTT - Pią 11 Paź, 2013 http://allegro.pl/philips...3599809881.html
coś takiego jest polecaneanjas - Pią 11 Paź, 2013 jak szukałem telewizora to odrzuciłem philipsa, bo z tego co pamiętam nie miał tvn playera. A jako prawdziwy leming nie mogę się bez tego obyć.PiTT - Pią 11 Paź, 2013
panas przestaje produkowac plazmy... ostatnia szansa na nabycie takowej...
jednak ja porownujac obraz panasowej plazmy do lcd soniaka, wole jednak to drugie...
kurde, sam tez nie wiem co moglbym wybrac...
biorę na tapetę 55", sharp chyba nie ma w tym rozmiarze tv... na allegro nie widzialem
Badi, znalazles juz cos ciekawego?anjas - Pią 11 Paź, 2013 PiTT, takiego soniacza KDL-55hx751 albo 750 można kupić za ok. 5 tysi teraz. Designersko skóry nie ściąga ale całkiem fajnie się sprawdza na codzień.
Ale na playaku nie mogę na nim grać, jakoś za duży obraz. Szczególnie w strzelankach nie daję rady.PiTT - Pią 11 Paź, 2013 coś takiego też jest w granicy 5k
KDL-55W805A