Audi R8 to przebrane i podpicowane Lambo Gallardo.
eeehhhmmm; Skoda Gallardo oraz Seat R8 M - Pią 18 Sty, 2008 Czyli jednak CTR jest fajny ale nie na europe, tak sie zastanawialem gdzie honda zaszyła swój haczyk, a tu prosze ... w JDM
No to teraz trzeba tego cifa na torze ustawic z clio sportem 3 Loko - Pią 18 Sty, 2008 To juz rzaczj liga meganki, a nie clio Anonymous - Pią 18 Sty, 2008 Nowy CTR JDM to ciężko powiedzieć jaka liga. Raczej Mazdy RX-8.
Megankę na pewno przeżuwa i wypluwa po paru zakrętach M - Pią 18 Sty, 2008 Liga imho clio bo ta sama pojemnosc i NA.
ALE CHŁOPAKI JUZ SIE NIE LICYTUJMY.
Szacun tu szacun tam, wszedzie jest cos ciekawego.
Dziku ? Ty wiesz co saxorulez - Pią 18 Sty, 2008 no i co ze jedno i drugie NA - w takim wypadku tak samo liga Corsy OPC i Mini Copera S oraz 206 HTP. Dla mnie to inna liga i już M - Pią 18 Sty, 2008 jak nie ma kufra to jest, a jak ma kufer nie jest?saxorulez - Pią 18 Sty, 2008 uważam że wcześniej osobiście błędnie porównywałem Clio do Cifa (przyznaje się do błędu)
Clio = Jazz = Corsa = 207 = Mini = Punto
Civic = Megane = Golf = Mazda 3 (czy ma bagażnik czy też nie)M - Pią 18 Sty, 2008 Spoko, a jakie masz kryteria porównania?106 - Pią 18 Sty, 2008
saxorulez napisał/a:
uważam że wcześniej osobiście błędnie porównywałem Clio do Cifa (przyznaje się do błędu)
Clio = Jazz
gdybym mial clio to za takie porownanie strzelil bym focha saxorulez - Pią 18 Sty, 2008
Cytat:
Spoko, a jakie masz kryteria porównania?
Proste jak barszcz - podział klasowy Maćku który tworzy rynek (lub np. samar)Vlodarsky - Pią 18 Sty, 2008 albo tak zwane segmenty rynku...Michał - Pią 18 Sty, 2008 mistrzowski jest ten biały civic
badi sie nie zna
podobają mu sie stare babyAnonymous - Pią 18 Sty, 2008
106 napisał/a:
gdybym mial clio to za takie porownanie strzelil bym focha
no widzialem porownanie jazza z suzuki swiftem k-mart - Sob 19 Sty, 2008 Clio = liga mistrzow