Kolor jakis dziwnybo jakimś wyblakłym metalikiem zalatuje. Może to jakieś s16 i koleś nie wie czym jeździł, bo na rallye to nie wygląda.
To nie jest s16, bo ma silnik 8V :570:Loko - Śro 31 Maj, 2006 Kiedy Maciek patrzył na to ogłoszenie i pisał to, nie bylo jeszcze zdjęcia silnika, a wypas sugerował bardziej s16. No i co do zdjeć/koloru, to jak się kliknie na powiekszenie poszczególnych zdjeć to otwierają się teraz inne na których już lepiej się prezentuje kolor, i jest to niebieski chyba metalik. Kiedyś z rozmowy przy okazji innego puga wyszło, że nie było wersji rallye/s16 w tym kolorze, wiec potwierdz się że to rallye jest jakieś dziwne, za dobry wypas i kolor nie taki jak trzeba Jaco707 - Śro 31 Maj, 2006
Loko napisał/a:
Kiedy Maciek patrzył na to ogłoszenie i pisał to, nie bylo jeszcze zdjęcia silnika, a wypas sugerował bardziej s16. No i co do zdjeć/koloru, to jak się kliknie na powiekszenie poszczególnych zdjeć to otwierają się teraz inne na których już lepiej się prezentuje kolor, i jest to niebieski chyba metalik. Kiedyś z rozmowy przy okazji innego puga wyszło, że nie było wersji rallye/s16 w tym kolorze, wiec potwierdz się że to rallye jest jakieś dziwne, za dobry wypas i kolor nie taki jak trzeba
Wnętrze, halogeny, wyposażenie ma z s16, a np. felgi, oraz silnik z rallye, więc składak z niego jest wybitny. A może ktoś zajeździł silnik 16V i wsadzili do niego 8V??strick - Pon 05 Cze, 2006 Widzieliście białego VTS'a na 17?
Fajny! Ciekawe jak by sie jeździło na polskich drogach!Gotti - Pon 05 Cze, 2006 Myślę, że porównywalnie z moją taczką :563:Anonymous - Pon 05 Cze, 2006 hmmm, produkcja z października 1999 była już fazą II?Grzesiek VTS - Pon 05 Cze, 2006 tak ja mialem z tego samego miecha i nowy model juz był,podobno od Sierpnia zaczeli produkowac nowe modeleAnonymous - Pon 05 Cze, 2006 a propos białych furek:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1214288k-mart - Pon 05 Cze, 2006 VTS rozbity w CH
rok 2001, 103000km, Airbagi cale, z klima
Grzesiek VTS - Pon 05 Cze, 2006 ile za niego wołaja ???
Dziwnie dostal po mase silnik jest oki ???Michał - Pon 05 Cze, 2006 ten biały nie ma lotki z tyłu ,i zderzaki w kolorze.Jakos mi nie podchodzi
K' wlasnie , ile za tego rozbitka ??k-mart - Pon 05 Cze, 2006 3500.- Fr., jest na www.avis2000.ch, niestety linka do ogloszenia nie mozna wstawic.
[ Dodano: Pon 05 Cze, 2006 ]
silnik na bank nie ruszony, bo przedni pas przeciez minimalny ruszony jest, chlodnice pewnie do wymiany. Takiego to w 1 dzien mozna prowizorycznie przygotowac do jazdy by na kolach do PL pojechacstrick - Pon 05 Cze, 2006 Cena ciekawa! A jak jest z opłatami w CH? Jakieś dodoatkowe ubezpieczenia itp?Gotti - Pon 05 Cze, 2006
strick napisał/a:
Cena ciekawa! A jak jest z opłatami w CH? Jakieś dodoatkowe ubezpieczenia itp?
vat, akcyza, tablice 200CHF, ew. vinieta 50chfGrzesiek VTS - Pon 05 Cze, 2006 Czyli ile by kosztowały opłaty od niego podatki akcyza i jeszcze cala reszt ?
tzn. po opłatach wszystkich tylko do naprawy