Michał - Śro 06 Maj, 2009 Dariano - Śro 06 Maj, 2009 Michał super się ogląda . Extra to zmontowałeś szacunek !!!r26rulez - Śro 06 Maj, 2009 super filmMaciusiowy - Śro 06 Maj, 2009 rewelka...szkoda, ze nie dałem rady byc k-mart - Śro 06 Maj, 2009 dobre, aczkolwiek zeszloroczny lepiej mi sie podobal, byl taki mocniejszy, bardziej dynamiczny, agresywniejsza muza saxorulez - Śro 06 Maj, 2009 k-mart wiesz coś o tym?
Anonymous - Śro 06 Maj, 2009 hahahahahha martin.h - Śro 06 Maj, 2009 Nie wiedziałem, że w Cosworcie aż taka moc. Musi robić niezły przeciąg.
A co do klipu to nawet fajny - montaż mistrzowski. Brakuje mi tylko więcej real przejazdów, z dzwiękiem i bez spowolnień i przyspieszeń.OSKAR - Śro 06 Maj, 2009 Hehehehehe Łukasz masz Viste hahahahah saxorulez - Śro 06 Maj, 2009 straszne guwno to faktAnonymous - Śro 06 Maj, 2009 zioooom bardzo dobre .... inne niz dotychczasowe produkcje ... siwetny ten wrzut txt na dzień dobry SUPER ...
nie podoba mi sie jedna rzecz jak jest zbliżenie na auto to widać jak ktoś podchodzi z kamera .....
ALE OGÓLNIE MISTRZ szymlorek - Śro 06 Maj, 2009 Majk grubo, po tym co wczoraj pisałeś że film będzie kiepski itp włączałem z obawami..
Grubo poleciałeś !
Oglądam już z 4-5 raz i aż się smutno robi że nie mogłem z Wami być Michał - Czw 07 Maj, 2009 Kurde, jeszcze raz dzieki.
Cytat:
A co do klipu to nawet fajny - montaż mistrzowski. Brakuje mi tylko więcej real przejazdów, z dzwiękiem i bez spowolnień i przyspieszeń.
Stefcio też coś podobnego napisał
Postaram się wytłumaczyć.
PAnowie, nie jest ciekawe jak przez 10 min ogląda się jak samochody z prawej do lewej przejedzają, a ujęcia różnią się kolorem samochodów. Jest to nudne. Jakbysmy mieli helikopter to było by mistrz, można by było z góry nagrywać jazde samochodów, a tak, stojąc na winklu ....
mnie to nie jara... sory wole wagenwerksy pooglądać
pozatym, wielcy w montażu samochodowym tak nie kręcą, coś to musi znaczyć
pozatym2, martin słucha metalu Młody Papież - Czw 07 Maj, 2009 może wkoncu pora na jakąś szczerą wypowiedź, a nie tylko lizanie dupy!
w filmie, który wyżej podpiąłeś fakt, ze to jest lada absolutnie mi nie przeszkadza... bo nie o sam samochód się rozchodzi... spójrz wkońcu na montaż, na te ujęcia, widać ile czasu ktoś wlożył w zmontowanie całego klipu... nie to jak Ty na nastepny dzień cos na szybko skombinowałes na odpier.dl... wybacz, ale Twój film jeszcze jakos mozna przeboleć, ale tylko ze względu na ujęcia lęcącej bokiem 205 kręcone przez Oskara!
takie życie... "...chwila zachwytu, łyk cierpienia..."pP - Czw 07 Maj, 2009 następnym razem trzeba wsiąść do cabrio, kamere na ramię i pokręcić coś w ruchu