Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
saxorulez - Pią 05 Gru, 2008 Michał,
zgadzam się z nox'em. Jest to ich wizerunek. Marcel zrób urodziny i poproś o aparta w prezencie Michał - Pią 05 Gru, 2008 hola hola
napisałem ze przesada z tymi starami.
nie napisałem ze zdjęcia są git
teraz przepraszaj na kolanach jak ostatnio u mniesaxorulez - Pią 05 Gru, 2008 lubisz brak tlenu k*u*r*woAnonymous - Pią 05 Gru, 2008 moze i macie racje, ale czsem nie ma czasu na zdjecia makro ... wiem, ze fajnie oceniac i ok macie racje, ale jakbym mial co 5minut zdejmowc lateksowe rekawiczki to chyba bym zwariował i tak nie lubie gum ale o lapki jakos trzeba dbac
zapraszamy jakiegos cwoka z aparatem niech zrobi sesje CRX'a i detali - poniedziałek max wtorek bo wyjezdza ... Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 codzienność
kupiłem sobie nowa fure - prawie bolid
Vlodarsky - Pią 05 Gru, 2008 Fajnie robić to co się lubi. Chłopaki naprawdę mocno napieracie do przodu. 3mam kciuki cały czas !!michool_vt - Sob 06 Gru, 2008 marcel, kiedy sypiasz? Anonymous - Sob 06 Gru, 2008
michool_vt napisał/a:
marcel, kiedy sypiasz?
a to jest dobre pytanie saxorulez - Sob 06 Gru, 2008
Marcel 08 napisał/a:
moze i macie racje
nie może tylko na pewno - pamiętaj że przynajmniej od części z nasz możesz liczyć na obiektywne komentarze.
Ja nie umiem robić zdjęć ale we wtorek jak mi czas pozwoli przyjadę z apartem i statywem w ciagu dnia.Anonymous - Sob 06 Gru, 2008 oczywiście prezes .... wszystko pieknie ładnie ale naprawde czasem nie ma czasu zeby sie oderwać od pracy .... każde słowa krytyki lub pochwały przyjmujemy na klatę miłe cieszą "negatywne" mobilizują i wyciągamy wnioski Anonymous - Sob 06 Gru, 2008 w toalecie masz napisane ze kakaowiec jest glupi.... ale nie sa to slowa krytyki
( em sie podpisal)anjas - Sob 06 Gru, 2008
zajac napisał/a:
kakaowiec
kakaowiec? Anonymous - Sob 06 Gru, 2008 zajac weź już zakończ prosze to swoje przemyślenia .... k-mart - Sob 06 Gru, 2008 hahaha PiTT - Sob 06 Gru, 2008 kurde, muszę Wam te fotele przywieźć, póki co leżą sobie bezpiecznie w suchym miejscu, więc się nie zniszczą
nadal chcecie?