Anonymous - Pią 25 Lip, 2008 A biała czapka z daszkiem była w pakiecie z autem, czy musiałeś dokupić?
Edit: a jednak Fabia? RS czy wersja dla pana w kapeluszu? PiTT - Pią 25 Lip, 2008 dobra nie ściamniaj, pucuj się co kupiłeśMichał - Pią 25 Lip, 2008
PiTT napisał/a:
a idz w CHUIIIIII!!!!!!
ahhahahahpcs - Pią 25 Lip, 2008 wiedzialem kurwa, ja szukalem 3 miesiace 330i lub wrxa a jak tydzien pojezdzilem autobusem to kupilem co bylo (akurat volvo kombi sie trafilo )Michał - Pią 25 Lip, 2008 no volvo twoje jest na mega wypasie , więc nie ma co narzekać. Ale fabie ... ehhh.
tak jak napisał mareczek. Temat ( już drugi raz ) z dupy ... Dla mnie wybrałeś chyba najgorszą opcje ... to nawet nie była opcja.
No ale nic, miłej jazdy. Nie zapominaj o kapeluszu ...CHRZANEK - Pią 25 Lip, 2008 Teraz tylko czekać jak Kondziu kupi jako dodatkowy samochód cinquecento...Bad-i - Pią 25 Lip, 2008 ale przecież Kondzio nie potwierdził co kupił PiTT - Pią 25 Lip, 2008 ej no nie wierze, nie może być... skody by nie kupił...anjas - Pią 25 Lip, 2008 też nie wierzę w tą skodę.
W golfa jakoś też nie.
Może leon? (bo hatch podobno...)Anonymous - Pią 25 Lip, 2008
Michał napisał/a:
kupił golfa 4
AHAHAHAHAH ZARAZ SPADNE Z KRZESŁA
kocham cie ty moj elwisowy czarnuchu
kondziu od dnia dzisiejszego wchodzisz do mnie przez komin anjas - Pią 25 Lip, 2008 no way,
kondzio pisał o hatchu a to kombi...
Moim zdaniem to jakaś ściema. Nie wierzę.Loko - Pią 25 Lip, 2008 Nie do wiary nie do wiary , zaraz wyszukuje wszystkie posty w których Kondzio szydził z kierowców skody Anonymous - Pią 25 Lip, 2008 zoabczysz andrzej zooobaczysz ja tez nie wierzylem ....
ale oszczedne to to bedzie .... SDI chyba pali 3l w trasieBad-i - Pią 25 Lip, 2008 to jest wkręt na maksaAnonymous - Pią 25 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
to jest wkręt na maksa
ide sie tym wkretem pociac w wannie w gorącej wodzie