CHRZANEK - Śro 29 Lip, 2009 W sumie nie ma nikt takiego na forum wiec z automatu dostajesz:
+ 5 punktów respektu na dzielni
+ 3 punkty u Griffina
+ 1 punkt u Miśka
+ darmowy kurs jazdy u Dr Prof.Młody Papież - Śro 29 Lip, 2009 nie wyobrażam sobie żeby coś takiego skręcało strick - Śro 29 Lip, 2009 Zawsze uważałem Leona za fajne auto, ale jak patryzłem jak jezdzisz nim po torze to sie jakos rozczarowałem. Wychylał sie jak van i nie było widac aby jechał...
Myślałem, ze bedzie lepiej.
Ale z 2 strony ile razy w roku bedziesz na torze.saxorulez - Śro 29 Lip, 2009 Dżon, strick,
troche marudzicie, ja uważam że fajne auto. Po pierwsze nowe, po drugie wkłada waszym na prostej, po trzecie dojeżdzasz nim na tor i wysiadasz mniej zmęczony niż z Saxo lub 205 a po trzecie jestem przekonany że może to dawać frajdę za kierownicą na torze. Coś kosztem czegoś.. Mick nie kupuje auta do wyjmowania generalkiM - Śro 29 Lip, 2009 ja mysle ze zawsze jest kwestia opona-zawias
troche poprawic tu i tu i z kazdego auta mozna zrobic czasowyjmowaczastrick - Śro 29 Lip, 2009 Od mojego wszystko prócz autobusów jest szybsze
Chodzi mi o to, ze troche sie zawiodłem tym autem, myślałem, ze bedzie lepsze.
Jak bym kupował w miare nowego hh sam bym sie nad leonem zastanawiał.nox - Śro 29 Lip, 2009
strick napisał/a:
Jak bym kupował w miare nowego hh sam bym sie nad leonem zastanawiał.
no pierdolisz
kupił byś golfa GTIstrick - Śro 29 Lip, 2009 Gdybym szukał, to pewnie zastanawiał bym sie pomiedzy Leonem, GTI a Type-R.
Ale i tak ciagle bym sie zastanawiał, czy nie lepiej cos RWD mi - Śro 29 Lip, 2009 lepiej.strick - Śro 29 Lip, 2009
mi napisał/a:
lepiej.
No to ja jeszcze zostane przy mojej taryfie k-mart - Śro 29 Lip, 2009 decydujac sie na leona cupra rownie dobrze mozna uwzglednic murcielago, to jedno i to samo pod punktem technicznym.Mick - Śro 29 Lip, 2009 dzięki Stick-u, że mi to powiedziałeś, bo np z wewnątrz wyglądało dużo lepiej. Mogłem jednak poprosić o zmierzenie czasu - aczykolwiek to był mój 1 raz tym samochodem na torze...
myślałem, że się jakoś zbierał, nie tak jak stefogolf ale mimo wszystko i tak dobrze.
wiem, że zawias nie jest typowo pod tor, ale coś za coś, to auto do jazdy też normalnej nie tylko torowej, a hamulec jest wyjatkowo dobry na torze no i na ulice też dobry.
chyba jest to dobre rozwiązanie - gdyby nie spalanie nox - Śro 29 Lip, 2009 Mick prosta sprawa dobrze się w nim czujesz to go bierz a co do jazdy po torze jak ogarniesz serie to zainwestujesz w zawias + program i dupo wozem będziesz mógł walczyć o pudlu .Janusz - Śro 29 Lip, 2009
nox napisał/a:
Mick prosta sprawa dobrze się w nim czujesz to go bierz a co do jazdy po torze jak ogarniesz serie to zainwestujesz w zawias + program i dupo wozem będziesz mógł walczyć o pudlu .
zgadzam się z noxem.... Mick... ja bym tego nie kupił, ale to nie ja kupuje tylko TY, i samochód nie ma odpowiadać mi tylko Tobie..... Wiec jeżeli Tobie odpowiada to go bierz, wszystkich nigdy nie zadowolisz.... A samochodem będziesz jeździł Ty a nie my, i samochód ma odpowiadać Tobie nie nam
z reszta, pewnie i tak prawie nie będziesz nim jeździł, tylko trzymał w garażu Mick - Śro 29 Lip, 2009 garaż własnie idzie na sprzedaż z domem moich rodziców
teraz prawdododobnie będę miał swój w nowym domku - podziemny.
jeszcze niczego nie zdecydowałem, tak Was pytam o opinie na ten temat.
w sumie spodobała mi się Cupra jak tylko wyszła, ale ten środek mnie przeraził.. masakra...
teraz się do niego już trochę przekonałem i pojawia sie opcja takiego zakupu... musze to przemyśleć, bo nie jest to mało kasy... aczykolwiek prawie nowy samochód tylko raz na torze jeżdżony - a za to powinni zejść z ceny