Chyba już można jeździć po jednym piwie na rowerze?
Jak obiecasz innym ze bedziesz patrzyl w lusterkaBart - Sob 30 Kwi, 2011 ja sezon rozpocząłem - kondycyjnie jestem na dnie, ale powoli (mam nadzieję) się trochę rozruszam. Na spota z pedałami się piszę martin.h - Sob 30 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
ja sezon rozpocząłem - kondycyjnie jestem na dnie, ale powoli (mam nadzieję) się trochę rozruszam. Na spota z pedałami się piszę
Ja narazie zrobiłem ok. 100 km, ale średnią ~25 potrafię utrzymać więc jest dobrze
iQ napisał/a:
Jak obiecasz innym ze bedziesz patrzyl w lusterka
Będę musiał kupić lusterka do roweru iQ - Sob 30 Kwi, 2011 Dla ciebie polecam cos takiego
jozekrj - Nie 01 Maj, 2011 a propos hampli to kiedyś były takie hydrauliki Pro Stop FH
to był szpan na mieście
złoty kolor klamki i zacisku , przezroczyste przewody hydrauliczne i tarcza 10" o gr.4,5mm
nie było do tego żadnych części w Polsce wiec klocki hamulcowe robiłem z klocków ferrodo premier do fiata CC GeKo - Pon 02 Maj, 2011
Bart napisał/a:
ale powoli (mam nadzieję) się trochę rozruszam. Na spota z pedałami się piszę
Jeśli spot będzie odbywał się na asfaltowych szlakach, to mój ścigacz też chętny.Marek23 - Pon 02 Maj, 2011 Ja zaraz ide wage gubić...tomecki - Pon 02 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
Bart napisał/a:
Jeśli spot będzie odbywał się na asfaltowych szlakach, to mój ścigacz też chętny.
ja też na tych warunkach martin.h - Pon 02 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
Bart napisał/a:
Jeśli spot będzie odbywał się na asfaltowych szlakach, to mój ścigacz też chętny.
Może być asfalt, napompuje 4 atmosfery i bedzie git mi - Pon 02 Maj, 2011 ...a ja nieco utknąłem z projektem 29", więc ucywilizowałem odrobinkę starego mielca (co oczywiście nie znaczy, że włączyłem indeksowanie w manetkach, o nie!). Na spota jestem gotów!Marek23 - Pon 02 Maj, 2011 Bedzie wyscig, bo ja nawet na rowerze musze wspolzawodniczyc...martin.h - Pon 02 Maj, 2011
Marek23 napisał/a:
Bedzie wyscig, bo ja nawet na rowerze musze wspolzawodniczyc...
Jest odpowiednia moc w RWD ? Marek23 - Pon 02 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Jest odpowiednia moc w RWD ?
Wanna race Vlodarsky - Pon 02 Maj, 2011 wczoraj na odcinku 15 km z jednym postojem na swiatlach mialem srednia predkosc 28,1 zebra mam przetracone to chociaz na rowerku sobie popylam.. A w kolkach mam 6,5 atmosfer kubas - Wto 03 Maj, 2011