Myślę że Jimek-Rudi
Chłopaki dali naprawde pokaz mini NBA.
Świetnie się odnajdują na dechach...
FreeMan napisał/a:
Twoim wykonaniu obrona jest bardzo dobra
Dziękuje
The Mc napisał/a:
Moge ogrnac logo na przod, ksywa i nr z tylu
Wchodze w temat stroju HH.BASKET.TEAM.
Myśle że to nas jeszcze bardziej zmotywuje do regularnego trenowania.
W razie czego zaklepuje numer 69 pP - Czw 20 Lis, 2008
CHRZANEK napisał/a:
pP napisał/a:
zaproponujmy MVP spotkania ??
Myślę że Jimek-Rudi
Chłopaki dali naprawde pokaz mini NBA.
Świetnie się odnajdują na dechach...
no nie taką znowu mini
CHRZANEK napisał/a:
W razie czego zaklepuje numer 69
for me 13 Anonymous - Czw 20 Lis, 2008 Raczej upatrywał bym Rudego do MVP hehehe mój mały Rodman
jak beda nr to ja oczywiście 8 FreeMan - Czw 20 Lis, 2008 moze zrobimy taka nagrode ze osoba wybrana MVP danego tygodnie nie placi w tym tygodniu za sale..... niby nic a cieszy i wiecej motywacji do dobrej gry wprowadzi.
a ja nie wiem jaki bym chcial numer....pP - Czw 20 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Rudego
no to rudecki grasz za darmo KonradMK - Czw 20 Lis, 2008 jakby co to ja chcę numer 0 - idealnie odzwierciedli mój poziom gry Rudello - Czw 20 Lis, 2008 Panowie, Panowie!!! bo sie zaczerwienie...
A moze szampan w placie ?? Niemy - Czw 20 Lis, 2008
CHRZANEK napisał/a:
The Mc napisał/a:
Moge ogrnac logo na przod, ksywa i nr z tylu
Wchodze w temat stroju HH.BASKET.TEAM.
Myśle że to nas jeszcze bardziej zmotywuje do regularnego trenowania.
W razie czego zaklepuje numer 69
i'm also in this project
biorę 23 Kamilbike - Czw 20 Lis, 2008 Marcel, rocznik 85 od 4 klasy gralem tam w kosza najpierw pod dowodctwem trenera ktory teraz jest trenerem na Poloni, potem Piotra Łukawski, dosc niski facet, w okularach, teraz juz z tego co widzialem szpakowaty sie zrobil. W kosza skonczylem grac jak skonczylem 1LO, wkrecil mnie biketrial i tak zostalo przez 4-5lat, az posypal mi sie kregoslup i musialem odpuscic. Od roku z malym hakiem bawie sie w silownie, a na powaznie cwicze od stycznia tego roku Co nie znaczy ze rzucajac pilke, ona mija sie z koszem o pare metrow, lub nie dolatuje, trafiac jeszcze chyba potrafie
Ewentualnie moge wziac brata ?:>
Kiedy jakas nastepna ustawka, jakie sa koszta? Pewnie zalezne od liczby luda, tak?CHRZANEK - Czw 20 Lis, 2008 Klubowicze płacą po 20 pln, a cwaniak 50plnKamilbike - Pią 21 Lis, 2008 Cwaniak ?KonradMK - Pią 21 Lis, 2008 Radek dobrze mówiRudello - Sob 22 Lis, 2008
Kamilbike napisał/a:
W kosza skonczylem grac jak skonczylem 1LO, wkrecil mnie biketrial i tak zostalo przez 4-5lat, az posypal mi sie kregoslup i musialem odpuscic. Od roku z malym hakiem bawie sie w silownie, a na powaznie cwicze od stycznia tego roku
a ile masz w bicepsie i ile bierzesz na klate? Kamilbike - Sob 22 Lis, 2008 Rudello, Marcel pytal, ktory jestem rocznik, to napisalem od razu to co czym w zyciu sie hobbystycznie zajmowalem tu nie mialo byc jakies przechwalek czy cos;) Klatke mam slaba, plecy mocniejsze Rudello - Pon 24 Lis, 2008
Kamilbike napisał/a:
Rudello, Marcel pytal, ktory jestem rocznik, to napisalem od razu to co czym w zyciu sie hobbystycznie zajmowalem tu nie mialo byc jakies przechwalek czy cos;) Klatke mam slaba, plecy mocniejsze