k-mart - Pon 23 Lut, 2009 pomysl z ftp jest przedni, filmy i rozne rzeczy mozna by klubowo wymieniac M - Pon 23 Lut, 2009 polecam zrzucić sie na konto rapidshare.
1.Gdzie bedzie ftp?
2.Kto go bedzie utrzymywać?
3.Kto da swoje łącze na to?k-mart - Pon 23 Lut, 2009
Cytat:
1.Gdzie bedzie ftp?
2.Kto go bedzie utrzymywać?
3.Kto da swoje łącze na to?
1. ?
2. Michal
3. Michal
Michał - Pon 23 Lut, 2009 ja moge dać
i tak mam kompa non toper włączonegolenny - Wto 24 Lut, 2009 ma ktoś może ProEvolutionSoccer2009 na PS3 do odsprzedania?? lub zamiankę jakąś?anjas - Wto 24 Lut, 2009
lenny napisał/a:
ma ktoś może ProEvolutionSoccer2009 na PS3 do odsprzedania?? lub zamiankę jakąś?
ja mam... sprzedać nie chcę, ale możemy np. na jakiś czas się zamienić jeśli masz coś fajnego M - Wto 24 Lut, 2009 Ja mam troche gier u siebie, w sumie to niepamietam skąd nawet.
CHcesz kupić? lenny - Wto 24 Lut, 2009 eM, jesli masz PES2009 to dawaj cene na PW.... na pewno się dogadamy!pP - Wto 24 Lut, 2009
eM napisał/a:
Ja mam troche gier u siebie, w sumie to niepamietam skąd nawet.
CHcesz kupić?
a na xboxa??M - Wto 24 Lut, 2009
pP napisał/a:
eM napisał/a:
Ja mam troche gier u siebie, w sumie to niepamietam skąd nawet.
CHcesz kupić?
a na xboxa??
Tak, jakiś Andrzej mi dał i nic nie chcial w zamian anjas - Wto 24 Lut, 2009
eM napisał/a:
Tak, jakiś Andrzej mi dał i nic nie chcial w zamian
Hehhehe qbus - Sob 28 Lut, 2009 "Sony właśnie poinformowało nas, że sprzedaż Killzone 2 (wliczone są w to zestawy z PS3) w Polsce od premiery przekroczyła już 30 tysięcy sztuk. 15 tysięcy dziennie? Bardzo ładny wynik. Gratulujemy!
Aż sprawdziłem jak poszło Halo 3 2 lata temu. Z informacji prasowej Microsoftu wynika, że w dniu otwarcia było to 4 tysiące sztuk. Ładnie nam rynek urósł przez ten czas, prawda?
"
mistrz mistrz mistrz!!
splukale sie z kasy chwilowo ale niedlugo musze go zanabyc! PieQt - Pon 02 Mar, 2009 dziś jak skończona pizda poruszyłem xboxem jak odtwarzał płytę i porysowała się - nie chce odtworzyć tej płyty - rysa jak chuj
pytanie - czy te środki, które są dostępne na rynku do usuwanie rys z płyt CD - czy to warto, czy mogę już wyrzucić płytę Loko - Wto 03 Mar, 2009 najlepszym środkiem jest pasta do zębów, blendamed z granulkami PieQt - Wto 03 Mar, 2009 jak ty blendamed stosujesz, to ja nie chcę wiedzieć od czego masz zęby jak perełki
nie do końca wierzę w takie specyfiki, ale wywalić nową płytę już nie jest takie fajne