Greg - Nie 31 Sty, 2010 Byłem dziś kolejny raz. No mistrzostwo świata. Byłem w wielu sushi barach, ale do Soto wracam najchętniej. Szczególnie po tuńczyka w tempurze (orgazm dla podniebienia) i pieczonego łososia ze słodkim sosem. No smak miażdży i tyle.
Rudello, pogratuluj tam koledze. Robi dobra robotę.
Przydałaby się tylko karta stałego klienta. Anonymous - Nie 31 Sty, 2010 teraz Stasiek wypuścił nowego maka - jak bedziesz to poproś o nowość Staśka Greg - Pon 01 Lut, 2010
Marcel 08 napisał/a:
teraz Stasiek wypuścił nowego maka - jak bedziesz to poproś o nowość Staśka
A co to jest dokładnie? Bad-i - Pon 01 Lut, 2010
Greg napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
teraz Stasiek wypuścił nowego maka - jak bedziesz to poproś o nowość Staśka
rolada?Michał - Pon 01 Lut, 2010 rolada w dach rolada do środkaM - Pon 01 Lut, 2010 serowo-cebulowa
fffffuuuuuuuPiTT - Pon 01 Lut, 2010 ja bardzo chętnie odwiedzę SOTO, szczególnie po kolejnych pochwałachPGmaster - Pon 01 Lut, 2010 Uwielbiam sushi wiec zjawie sie tam na pewno do konca tygodnia!Greg - Pon 01 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
ja bardzo chętnie odwiedzę SOTO, szczególnie po kolejnych pochwałach
Stary, bierz pieczone ryby - dla mnie niszczą system
A. I ananas w cieście dobry kosmita - Pon 01 Lut, 2010 Byłem dziś po raz kolejny. Najlepsze sushi na Ursynowie. Oprócz suszu, polecam też shrimp soup, całkiem niezła.Rudello - Śro 03 Lut, 2010
Greg napisał/a:
Pogratuluje, ale ludzi nie poznajesz czy sie wstydzisz?
Cytat:
zeby sprobowac bedziesz musial wejsc pod stolik
dobre, dobre
kosmita napisał/a:
shrimp soup, całkiem niezła.
moj ostatni faworyt + na kaca pomaga KonradMK - Śro 03 Lut, 2010
eM napisał/a:
serowo-cebulowa
fffffuuuuuuu
- co to jest rolada serowo-cebulowa w SOTO Sushi?
- zwinięte rajstopy Rudego.Greg - Śro 03 Lut, 2010
Rudello napisał/a:
Greg napisał/a:
Jakich ludzi nie poznaję? Ja nie miałem okazji gościa poznać Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 mi bardzo przypadła do gustu zupka Wantang - najlepsza jaką jadłem w kilku sushi knajpach ...