Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - JDM Stickers i nie tylko JDM
Michał - Śro 08 Kwi, 2009 dobra, mam pytanie, szymlor będzie znać odpowiedź na beng
gdzie moge kupić naklejki DDR ? coś z cultstyl'u ??M - Śro 08 Kwi, 2009 w demobilu pod pałacem Michał - Śro 08 Kwi, 2009 karwa, jakby był to bym pojechał. Powaga ...
Nigdzie nie ma takich naklejekM - Śro 08 Kwi, 2009 Jak znajdziesz wzór to CI ogarne, nawet małe ilościMichał - Śro 08 Kwi, 2009 najgorsze to wyciąć okrąg.
Wydrukować też ogarne, tylko wyciąć ... grrrrrrrrrM - Śro 08 Kwi, 2009 A jak maszyna wytnie za Ciebie?
Mamy 21 wiek
MAJK HELOŁ!!!
To ze forda odpalasz korbą z przodu to nie znaczy ze musisz sam wycinać Anonymous - Śro 08 Kwi, 2009 Michał Tu sprawdzałeś ?
dobra, mam pytanie, szymlor będzie znać odpowiedź na beng
gdzie moge kupić naklejki DDR ? coś z cultstyl'u ??
Majk zloguj sie na cultstyle, jest gosc chyba przmo76 co robi naklejki czy tą ma nie wiem ale ma kupe culstajlowych.kubas - Śro 08 Kwi, 2009 hahahaha czy jak napisze Majk czas zmienic forum ? to ktos sie obrazi ? MoRToN - Śro 08 Kwi, 2009 http://sklep.odjazdowenaklejki.pl/ to ten gośc. mi robił na czerwonego naklejki i byly git.
Jak nie ma DDR to napisz moze zrobi.MoRToN - Śro 08 Kwi, 2009 o Gryf mnie ubiegł, hy hy
Olej DDr, dajesz pussy wagonMichał - Śro 08 Kwi, 2009 wooow
dzieki !!Mick - Śro 08 Kwi, 2009 eM już jest kolejny dzień... GDZIE SĄ NAKLEJKI !!! Anonymous - Śro 08 Kwi, 2009 Właśnie, gdzie są? bez naklejek nie mam nawet co startować... 106 - Śro 15 Kwi, 2009 są juz gotowe?